Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom lipider og fett

Det finnes mange klassifiseringer av elementer som blir produsert av en levende skapning. Det har blitt sagt at forbindelser som er organiske i naturen anses å være kjemikalier i livet. Dette er utnyttes som kilder for å syntetisere hormoner samt enzymer, kilder til energi i cellene, og kilder for å bygge nytt vev. organiske forbindelser skiller seg fra uorganiske forbindelser på en slik måte at organiske forbindelser har karbon hydrogenbindinger mens det er fravær av karbon hydrogenbindinger i uorganiske forbindelser. Vitaminer, proteiner, karbohydrater og lipider er den fremste klassifisering av organiske forbindelser.
Karbohydrater gir kroppen med den nødvendige energien til daglige aktiviteter. En idrettsutøver, før du går på med sport hans, vanligvis Carbo-laster, spise store mengder mat rik på karbohydrater som brød, til korn, poteter og pasta gir seg nok en tilførsel av energi for å kunne vare i spillet. for kontinuerlige livsprosessene, er karbohydrater trengs av kroppen. proteinrik mat inkluderer meieriprodukter, egg og kjøtt. Aminosyrer er byggesteinene i proteiner, et protein er en gruppe av komplekse og store molekyler Proteiner er de grunnleggende materialer som trengs for å reprodusere en ny celle og hjelp i transporten av oksygen gjennom kroppen. Det også setter i gang viktige kjemiske reaksjoner i kroppen. vitaminer er organiske stoffer vanligvis finner i våre matvarer som er viktig for normal vekst, utvikling, og metabolisme. lipider, bortsett fra proteiner, karbohydrater og vitaminer, er også organiske forbindelser som trengs av kroppen. Lipider sammen med fett er de viktigste temaene som vil bli diskutert her lenger. Vi legger organiske forbindelser på brød vår når vi sprer smør på det. Disse organiske forbindelser er kjent som lipider. Lipider ikke oppløses i vann og inkludere fett og oljer. de har også en langkjedete struktur. Lipids spiller en viktig rolle i kroppen som de avgir stoffer som regulerer kroppstemperaturen og gi beskyttelse til våre nerveceller. lipider kan også være en kilde til energi som karbohydrater, men overflødig lipider som ikke er tatt av kroppen bli lagret som kroppsfett. Begrepet lipider generelt omfatter : olje, fett, og fett -lignende stoffer er det to typer lipider som vi kan få fra maten vi spiser : Mettet fett og de umettede lipider lipider kan være. i form av olje når de er i flytende form ved romtemperatur, og de kan også bli kalt fett når det er i deres fast form ved romtemperatur Derfor lipider ta to former : den oljen som er flytende og fett som er de faste stoffer. mellomtiden fett ta bare ett skjema, og som blir fast en. Siden fett er i en solid state, er det en implikasjon om at deres kjemiske struktur er mye enklere sammenlignet med lipider som tar to former for materie-flytende og fast. I tillegg fett er den mest konsentrerte energikilden. Endelig er metabolismen av andre former for lipider mye raskere sammenlignet med fett
OPPSUMMERING :
en fett er klassifisert under lipid kategorien.
2 Lipids ha to former: de kalles olje når de er en væske og fett når solid. Fett har bare én form og som blir solid.
Tre. Siden fett er i en solid state, som er en implikasjon om at deres kjemiske struktur er mye enklere sammenlignet med lipider som tar to former for materie-flytende og fast.
4. fett er den mest konsentrerte energikilden.
fem. metabolismen av andre former for lipider er mye raskere sammenlignet med fett.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------