Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom Xenical og alli

Ettersom antallet overvektige øker, så gjør antallet etterspørselen i vekttap ordninger og tiltak. Den vekttap og diett industrien sies å være verdt en milliard dollar pluss. inkludert her er de forskjellige piller som man kan kjøpe i markedet. To av de populære piller i kosthold og vekttap markedet er Xenical og Alli.
La oss takle forskjellene mellom Xenical og Alli. Først disse pillene er egentlig ikke slankepiller som vil undertrykke din appetitt, men snarere dette er fett -blokkerende piller. Alli er en av nykommerne til disse linjene i medisin. Det er et fett blocker som sies å være svært kraftig i å blokkere fett i kroppen. Man trenger ikke resept for å kjøpe denne pillen. det er en OTC eller over -the -counter narkotika Xenical, derimot, er ikke ny i markedet, men trenger den en resept fra legen før man kan bruke den.
Alli og Xenical har ulike doseringer og potenser Xenical har dobbelt så dosering av Alli Xenical har en 120 mg dose mens Alli har en 60 mg. dosering. Begge stoffene virker ved å blokkere opptaket av fett i kroppen. De blir også mer potent hvis begge blir brukt mens du trener og opprettholde en lav- fett og lav -karbohydrat diett. Disse stoffene vil også ha sine bivirkninger, selvsagt. De fett som blir blokkert og absorbert av stoffet vil komme ut av kroppen gjennom tarmen. Så de åpenbare bivirkninger er hyppige avføringer. det kan også være intestinal og magebesvær som diaré. Dette skjer når en høy-fett diett er fortært før du tar stoffet. En annen bivirkning er at fettløselige vitaminer og næringsstoffer blir også utskilles. Så det er tilrådelig å bruke multivitaminer mens du tar disse legemidlene.
Alli kan kjøpes som en startpakke i markedet. dette er en fordel for startere som de kan ha en guide i å ta dette stoffet sammen med sin vekttap plan for noen uker opptil en måned. Når du tar dette stoffet er det fortsatt anbefalt å trene og å ta del i en diett.
Xenical, på den annen side, siden den har en større dose, kan ha flere resultater og flere bivirkninger i tillegg. Dette anbefales for super overvektige type 1 og 2 personer
Oppsummering :
En Alli er en OTC narkotika mens Xenical krever en resept
. 2. Xenical er tilgjengelig i 120 mg. mens Alli er tilgjengelig i 60 mg.
tre. Begge stoffene virker ved å blokkere fett i tarmen.
4. Alli er tilgjengelig i en startpakke mens Xenical er ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------