Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom IPL og LASER

Fra puberteten, mennesker vokser hår over hele kroppen. Mens hår på hodet, øyenbryn, og øyevippene er allerede tydelig i barndommen, hår i kjønnshår regionen, ben, ansikt, bryst, og tilbake vanligvis vises etter puberteten og bli tallrike som man blir voksen.
Selv om menn vokse mer hår enn kvinner, det er steder der dette er uønsket spesielt hos kvinner. armhulene og kjønnshår regioner er steder der håret ikke er ønsket, og kvinner finner måter å fjerne det og holde dem fra å vokse ut igjen. Behovet for å fjerne hår fra kroppen kan skyldes medisinsk, kulturelle, religiøse eller estetiske grunner. Mens menn i østlige kulturer vurdere skjegg som et tegn på visdom, i vestlige kulturer en glattbarbert ansikt er standard.
buddhistiske og kristne munker barbere hodet som en del av ordinasjonen deres mens muslimske loven anbefaler kjønnshår og armhuler hårfjerning og trimming av skjegg og hår på hodet.
det finnes mange metoder av hårfjerning, den eldste og mest vanlige som er gjennom plucking og barbering. I dag kan håret bli fjernet av threading, sugaring, voksing, barbering kremer eller pulver, lasere, og Intense Pulse Light ( IPL ). Laser hårfjerning ble introdusert for offentligheten i 1990-årene. Den bruker selektiv photothermolysis ( SPTL ) som passer til en lys bølgelengde med pulsvarighet å målrette en vev og få en ønsket effekt. det benytter melanin for å målrette bestemte hår vev og på grunn av dette virker det best for mørk og grov hår selv om en kombinasjon av mørkt hår på lys hud er den mest ideelle oppsettet.
Selv om en laser er effektivt i permanent redusere det totale antallet kroppen hår, betyr det ikke permanent fjerne alt kroppshår. å oppnå dette permanent reduksjon krever flere behandlinger ofte tar flere uker.
intense Pulse Light ( IPL ), derimot, er prosessen med hårfjerning med bruk av xenon-blits lamper og fokus optikk utsondrer høy intensitet lys i en svært kort periode å produsere høy energi for å målrette hår vev. Lys påføres hudoverflaten og reiser gjennom huden og treffer hårrøttene der melanin er konsentrert ødelegger hele håret inkludert follikler. Som en laser, er det bare en metode for permanent hår reduksjon, og ikke av permanent hårfjerning Det er raskere og billigere enn en laser, skjønt, og det er også mindre smertefullt
Summary. :
en. En laser er en hårfjerning teknikk som bruker selektiv photothermolysis ( SPTL ) å målrette et hår vev mens Intense to. Puls Light ( IPL ) er en hårfjerning teknologi som benytter xenon blits lamper og fokusere optikk å målrette hår vev.
tre. IPL er billigere, mens laser er dyrere.
4. IPL virker raskere mens det tar flere økter før en laser kan være effektive.
Fem. Det er en viss smerte og svie under laser behandling, og huden kan bli misfarget mens IPL kan produsere svak smerte og mild sårhet.
6. Begge er ikke permanent hårfjerning løsninger, men er permanent hår reduksjon løsninger.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------