Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom plastisk kirurgi og kosmetisk kirurgi

Kirurgi har vært en del av livet til velstående og gjennomsnittlig inntekt fagfolk i denne planeten. Denne type kirurgi er ment å forbedre sin fysiske utseende og for deres forbedring og selvtillit også. dette har pågått i år som det er allerede utbredt og allment akseptert i samfunnet. Bare nylig, er det noen reality -TV viser om denne type kirurgi.
Når forbedring av utseende er tema, to ord oppstår og er svært vanlig. Disse er plastisk kirurgi og kosmetisk kirurgi. Hva kan være forskjellen ?
Å opplyse alle, er plastisk kirurgi paraplyen ordet for disse vilkårene. Det er to hovedkategorier under plastisk kirurgi. disse er kosmetisk kirurgi og rekonstruktiv kirurgi. prosedyren blir kosmetisk kirurgi når operasjonen bare krever forbedring av utseende. i denne prosedyren, er en kroppsdel forbedret forbedret, men ikke endret. For eksempel, et ansikt heis er et eksempel på kosmetisk kirurgi. utseendet er fortsatt den samme, men huden var forbedret.
rekonstruktiv kirurgi, derimot, er det totalt motsatte av kosmetisk kirurgi. I denne prosedyren, er en kroppsdel modifisert slik at den ser bedre eller mer normalt. Et eksempel på dette er en leppe-og ganespalte reparasjon. i denne prosedyren, er begge de muntlige strukturer blir reparert ikke bare å forbedre utseendet, men å forbedre den generelle driften av munnen.
i en fersk undersøkelse gjort, folk oppfatter plastisk kirurgi som samme som rekonstruktiv kirurgi der folk ser det som en mer komplisert type kirurgi som krever kompetanse i en lege. Kosmetisk kirurgi oppfattes av folk til å være en type kirurgi som er enkel å utføre og har mindre kompetanse enn plastisk kirurgi. Men igjen, dette er en feil oppfatning fordi plastisk kirurgi er mor til disse ordene.
Oppsummering :
en Plastisk kirurgi er fellesbetegnelsen for kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi
2 Plastisk kirurgi har to hovedkategorier: kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi.
3. I kosmetisk kirurgi, er utseendet bare forbedret, men ikke endret. I rekonstruktiv kirurgi, er utseendet forsterkes samt endret eller rettet.
4. Eksempler på kosmetisk kirurgi er en ansiktsløftning, mens et eksempel på rekonstruktiv kirurgi er neseplastikk eller reparasjon av nesen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------