Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom PMS og tidlig graviditet

PMS og graviditet ( første del ) har mange likhetstrekk. Det er i disse likhetene at mange kvinner blir forvirret om de bare opplever PMS eller om de allerede en forventningsfull mamma.
PMS, helt kjent som premenstruelt syndrom, er om en uke ( i andre tilfeller, bare noen få dager ) før en kvinne faktiske menstruasjon. Sammen med dette, vil kvinnen oppleve mange symptomer mest av disse er klager. Disse ubehagelige symptomer er sagt å være forårsaket av varierende hormonnivåer.
Serotonin er en av de skyldige i PMS. En reduksjon i dette hormonet ( for eksempel hva som skjer under PMS ) vil indusere hyppige humørsvingninger og overflatematerialer av aggressiv atferd. Kvinnen blir også mer irritabel og lett blir sint. grunn av en slik ustabil følelsesmessig tilstand eller humør, har kvinnen med PMS ofte en vanskelig tid konsentrere som er kombinert med andre manifestasjoner som en plutselig økning i appetitt og søvnproblemer. andre hormonelle endringer føre til ømhet ( sårhet ) av brystene, hyppige migrene, ryggsmerter, og mulig rask vektøkning. Selv om slike symptomer er ikke sant for alle kvinner, generelt ovennevnte manifestasjoner er tilstede i de fleste tilfeller.
Graviditet, derimot, har det mest åpenbare og mistanke tegn på mangler én eller flere menstruasjonsperiodene fortløpende. Men du bør vurdere graviditet umiddelbart etter merke dette fordi det kan være noen annen vitenskapelig forklaring for bortfallet. i de fleste tilfeller av tidlig i svangerskapet, har begrepet morgenkvalme allerede blitt foreviget. Alle mødrene vet hva dette er. Morgenkvalme er mer enn bare å føle kvalm eller opplever hyppige episoder av oppkast fordi, som med PMS, brystene og brystvortene dine også bli sår. Men med hensyn til ømme bryster, er smertene tidlig i svangerskapet mer intens og selv bankende i naturen. kvinnen opplever disse symptomene vil virkelig ha en hard tid å være komfortabel. Forresten, blir kvalme sjeldnere sett i PMS.
Videre vanlig stemningen endringen også slår inn. tidlig gravid kvinne vil kreve for visse typer mat mens følelsen en aversjon mot andre matvarer og lukter. Økt vannlating er også å forvente tidlig i svangerskapet. Et annet typisk tidlig graviditet tegn er tretthet. I dette tilfellet er dette skiltet mer ukontrollerbar og vil kreve mer hvile enn fatiguepresent hos kvinner med bare PMS.
grunn av uregelmessigheter i menstruasjonssyklusen for noen kvinner, blir kresne enkle PMS fra tidlig i svangerskapet enda vanskeligere Likevel, hvis du er en kvinne som har regelmessige periode mellomrom og du plutselig savnet en samtidig ha. symptomene på ømme bryster, tretthet og kvalme er du mest sannsynlig gravid.
Oppsummering :
en Kvalme er mindre observert i PMS enn tidlig i svangerskapet
2 Ømme bryster er langt mer discomforting tidlig i svangerskapet enn i PMS.
3 Tretthet er mer dyptgripende tidlig i svangerskapet enn i PMS
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------