Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom homofile og heterofile

Tradisjonelle samfunnsvitere historisk erkjenner bare to kjønnene-. Mannlige og kvinnelige Kompleksiteten i menneskesinnet sammen med den stadig flytende karakter av ens seksualitet, likevel, har resultert i økningen av ulike kjønn i samfunnet.
Merk at sex er forskjellig fra kjønn. sex refererer til kromosomal sammensetningen av mennesker. XX er klassifisert som kvinner, mens XY er hanner. det er, selvfølgelig avvik som kan ha gitt XXY eller XXX, men disse er bare unntak fra regelen.
På den annen side, refererer kjønn til seksuell orientering av personer med hensyn til deres preferanser og påvirkninger forårsaket av samfunnet og deres miljø. samfunnsvitere og antropologer både er fremdeles finner det vanskelig å sette eksakte antall kjønn. frem til nå, kan spesialister og eksperter ikke gå på akkord med saken.
Så igjen, det er forskjellige seksuelle orienteringer kjent for folk flest som er bifile, heterofile og homofile. de fleste er ofte forvirret med hensyn til forskjellene mellom disse tre kategoriene, spesielt homofili og heterofili.
heterofile er personer som vurderes av samfunnet så rett. De følger normen satt av samfunnet for mennesker som kølle til deres biologiske kjønn. Dermed en heteroseksuell er kjent for å trekke til seg motsatte kjønn.
på den annen side, homofile er de som er tiltrukket av personer av samme kjønn eller kjønn. de blir ofte kalt homofile og lesbiske selv om disse vilkårene kan være både diskriminerende og nedsettende for mennesker med disse seksuelle orientering. mye av debatten har dreid seg om skillet mellom heterofile og homofile. De som er innstilt på den konservative siden av saken vil påpeke at en homofil kan sies å være homofil når de har følt en dragning mot noen med samme kjønn eller kjønn. Følelsen av attraksjonen i seg selv er nok til å være kategorisert homoseksuell.
på den andre siden av saken, har en rekke samfunnsforskere hevdet at en tiltrekning mellom personer med samme kjønn er naturlig, spesielt for kvinner. de har videre forklart at seksualitet er flytende og i konstant bevegelse, og dermed er det uunngåelig for enkeltpersoner å føle en tiltrekning eller følelse av beundring overfor folk av deres samme kjønn eller kjønn.
Disse ekspertene deretter understreket muligheten for at en bare kan kalles homofil når de har etablert et intimt forhold med personer av samme kjønn legning eller kjønn preferanse. Enkelt sagt kan en mann eller en kvinne fremdeles anses heteroseksuell tross sin tiltrekning til personer med samme seksuelle legning som deres. i lys av dette er en homoseksuell en som kan holde et forhold eller har sex med folk av sitt kjønn.
Disse argumentene er, selvfølgelig, uforsonlig som støtter lokalene til begge parters innsigelser er like sterke og slående. Forskere som studerer forskjellene på hypothalamus aktiviteten til homofile og heterofile, likevel kan bidra i å komme fram til en solid konklusjon.
Biologer faktisk så inn i Interstitiell kjerner av fremre hypothalamus ( INAH ) av homofile og heterofile. Tradisjonelle hypoteser av forskere senteret på troen på at menn som foretrekker kvinner som partnere har INAH to eller tre større enn de menn som foretrekker å være sammen med menn i kjernen, heterofile har en annen struktur i hjernen enn fra homofile.
Etter noen år med forskning, har Levay, en kjent biolog, komme opp med en konklusjon om at INAH 3 av heterofile er to til tre ganger større enn de av homofile. Homofile menn og kvinner, faktisk,. har samme størrelse på INAH tre som kan være en god forklaring på hvorfor homofile menn oppføre seg som kvinner selv uten å bli utsatt for påvirkning av samfunnet
Oppsummering :
en Homoseksualitet og heteroseksualitet er både seksuell orientering og kjønn preferanser
2 Homofile blir tiltrukket av personer av samme kjønn eller kjønn. heterofile blir tiltrukket av det motsatte kjønn
tre. Den INAH 3 av de heterofile 'Choice hypothalamus struktur er tre ganger større enn for homofiles.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------