Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom VORTE og MAIS

Oftere enn ikke, er vi alltid bevisst på hva som vokser på overflaten huden vår. Vi er alltid bundet til å spørre og søke lege av hudleger også kjent som hudleger. dette er trenden akkurat nå som vi er rettet mot god helse og sykdomsforebygging som hudkreft.
To av de vanligste hudproblemer at folk alltid møter er vorter og liktorn. La oss takle og se forskjellene i hver av dem for oss å fullt ut forstå dem.
de fleste mennesker er forvirret om de har corns eller vorter. Selv leger har en vanskelig tid. En ting som kan skille mellom disse to er at vortene er spredt rundt i kroppen mens liktorn er konsentrert på føttene. En vorte er utløsende agent er rent HPV eller human papilloma virus. Dette kan bli kjøpt overalt Når det er en pause i huden, kan viruset trenge forårsaker vorter i tid liktorn, derimot, er forårsaket av for mye press på benete. prominenser i foten. Ved iført trange sko og ved ikke å ha riktige sokker, fører til at huden overflaten av benete fremspring i foten huden trykket. Dermed vil det være en utilstrekkelig blodsirkulasjon i huden noe som vil føre corns.
Vorter kan forebygges ved å ikke dele de tingene du alltid bruker for eksempel håndklær, klær og annet som kan være i kontakt med overflaten av huden. Vorter kan også behandles med laser og med hud kremer som Dermasil og Wart-Off. Når du er i behandling, sørg for å dekke vorte som behandles.
liktorn, derimot, kan behandles med seg riktig lengde sokker med bomull materiale, iført skikkelig passende sko, unngå iført stiletthæler eller høyhælte sko som dette setter press på tærne av foten. Liktorn er ikke smittsom og trygt Dr Scholl sin mais pads avlaste presset på de corns slik at de kan brukes til å lindre smerten
Oppsummering :
En. vorter er forårsaket av HPV mens liktorn er forårsaket av press på benete fremspring av huden med direkte kontakt og trykk på gå eller stå.
to. vorter er smittsomme og kan overføres til andre når det er et åpent sår eller en pause i huden mens liktorner er det ikke.
tre. Vorter kan bli funnet over hele kroppen mens liktorn kan bare bli funnet på foten.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------