Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom twister og tornado

Tornadoer er kjent for å være en av de mest ødeleggende stormer, om ikke den mest ødeleggende. Disse spinning vinder ødeleggelse kan gå godt over 200 km /h og til tider kan være mer enn 1 kilometer bredt. som vi alle vet, vi noen ganger hører begrepet Twister også. det kan synes at twister og tornado forårsake like mye ødeleggelse avhengig av deres sterke sider. i disse tider, det kan komme til vårt sinn, er hva forskjellen mellom en tornado og en twister ?
tornadoer og Twisters er i stand til å gjøre det samme mengde skade, føre til at samme mengde kaos, og hvis sett, de er ganske mye ser alike. Det er fordi tornadoer og Twisters er de samme. Begrepet twister er bare slang for tornado grunn av hvordan den fungerer. Det er teknisk en raskt kronglete vortex at mesteparten av tiden gevinster styrke når den beveger seg langs land.
Tornado er generelt begrep som brukes av meteorologer, though. Så med dette, er det ikke nødvendig å spørre oss selv lenger hva forskjellen mellom en tornado og twister er siden de er alt i alt den samme. det andre spørsmålet som kan komme opp er, hvordan de dannes
Først og fremst er en tornado en spinnende søyle av luft dannes fordi kald luft fra himmelen møter med den varme luften på land?. Dette fører til ustabilitet i press og gjør varmere luften stiger. Etter dette skjer, er en tornado da født innenfor en gigantisk, roterende tordenvær. Hvis du vil merke, før en tornado treffer land, regn og hagl begynne å falle.
Når tornado treffer land, begynner å spinne masse luft for å få fart, og det raskere da den suger opp eventuelle rester som kommer eller er på sin vei. de fleste tornadoer at vi ser er veldig synlig, og dette er på grunn av skitt og rusk som den plukker opp. Tornadoer er generelt fargeløs. Noen tornadoer forekommer i vann, og siden det er å plukke opp bare vann, er det knapt synlig, spesielt om natten. Nå, hvordan er det at vi forutsi om en tornado eller twister ville danne ? Svaret er, vi kan ikke forutsi det. Selv noen erfarne meteorologer og storm Chasers har en hard tid i å forutsi om en tornado ville gjøre landfall. Det eneste som disse modige menn og kvinner kan forutsi er banen at det vil ta. Når en tornado treff, er det ustoppelig allerede, og det verste som kan skje med en tornado er å vokse mer og mer som det tårer opp landskapet. Jo mer rusk det tar i, jo raskere den spinner og bredere blir det.
Imidlertid se midt i en diger twister er noe fascinerende siden en enorm tornado er drevet av en mindre tornado i midten av hele spinnende vinden masse. det er fortsatt mange mysterier som spinner sammen med disse Twisters og hvordan de dannes. Et annet mysterium det holder er hvordan det slutter. frem til nå forskere er ikke i stand å forklare hvordan en tornado dør ut. Men så lenge det stopper, er vi alle rett med det, og vi vet at ødeleggelse har sluttet også.
Tornadoer er virkelig en mystisk del av naturen. Selv om noen allerede vet hvordan den er dannet, holder det fortsatt mange mysterier. Men så, så lenge tornadoer fortsetter å skape kaos, det er best å vite akkurat hva du skal gjøre i tilfelle en twister kommer vår vei
Oppsummering :
1. Det er ingen forskjell mellom en tornado og en twister 2. begrepet twister er bare slang for en tornado.
tre. Tornadoer dannes på grunn av varm luft møtet med kald luft forårsaker ustabile press.
4. Tornadoer vokser som de plukker opp mer rusk.
5. Tornadoer er generelt usynlig. Hva gjør det synlig er det rusk og skitt den plukker opp.
6. Selv om forskerne vet hvordan en tornado er født og hvordan det vokser, hvordan det dør er fortsatt et mysterium
7 Det er nesten umulig å forutsi når og hvor en tornado vil rammet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------