Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom trakk muskler og revet muskel

trukket og revet muskler er typisk misbrukt og forbyttet ved folk. Dermed disse to typer muskler er forskjellige på sin måte. De skiller seg i forskjellige ting, men de har likhetstrekk med hverandre også. En trakk muskelen er vanligvis betegnes som en forstuing mens avrevne muskler er klassisk kalles en påkjenning. trekkes muskler forårsaket av skade på leddbånd. et ligament er en tøff form for bindevev som forbinder brusk og bein på en felles eller opprettholder en muskel, organ, og andre deler av kroppen. Torn muskler er forårsaket av en skade i sene vev og muskler.
Funksjon muskler er å tåle bevegelse av kroppen. De består av små bunter av fascicles eller muskelfibre. Fascicles i sin tur består av enkle muskelfibre som er koblet til hverandre på en spesiell måte som gir dem evnen til å skyve samtidig grunnen er at musklene kan skyves fra hverandre, forkortet, og tillate. musklene til å øke i lengde. muskler beveger seg i harmoni med bein med hjelp av sener som gjør musklene til å feste med beina. Overføringen av musklene til de sener skjer sakte som sene fibre vike for muskelfibre før beinet vedlegget. Sener kan variere fra kort til lang avhengig av deres plassering i kroppen. Musklene kan forkorte og trekke sener som trekker musklene seg sammen.
En avrevet muskel er en skade utløst av en overstretched sene eller muskel. bunt av fiber er revet fra hverandre og mister sin evne til kontrakten. mengden av vevsskade er grunnlaget for alvorlighetsgraden av skaden. Den hyppigste årsaken til denne tilstanden er overforbruk av muskler som til slutt svekke dem. Dersom ledd og muskler utføre en aktivitet som de ikke er konstruert eller forberedt på å gjøre, kan en skade skje fra en stressende hendelse, eller det kan langsom progresjon etter mange vante bevegelser skaden kan graderes på alvorlighetsgraden i tre områder, som for eksempel : skjæringspunktet mellom muskel og sene, muskel selv, og den sene selv
Trakk muskler er skader som er forårsaket av ødelagte leddbånd. Leddbånd er den tykke gruppen av vev som stabiliserer og omgir leddene. Dette ligament gjør at leddene til å være i bevegelse bare på begrensede retninger. En rekke av ledd bevege seg i ulike flyene som derfor krever mer enn en gruppe av leddbånd å gripe leddet i sin rette plassering og justering. på hver side av skjøten, blir leddbånd koblet til beinet. Hvis en ligament er strukket, så skaden kalles en forstuing.
Den vanligste plasseringen for trakk muskler er anklene. Mekanismen for skade er brått vrir eller rulle ankelen og roterende det internt, slik at foten eneste begynner å peke opp. Dette fører til skade og strekker leddbånd på den ytre delen av ankelen. Muscle stammer eller rifter kan omfatte enhver kroppsdel som brukes til å utføre arbeid Ryggsmerter i nedre regionen og spasmer er et resultat av hyppige løft skader Oppsummering :
en A trakk muskelen er vanligvis betegnes som en forstuing mens avrevne muskler er klassisk kalles en påkjenning.
to. Trakk muskler er forårsaket av skade på leddbånd. Torn muskler er forårsaket av en skade i sene vev og muskler
tre. En avrevet muskel er en skade utløst ved en overstretched sene eller muskel. Dersom et ligament er strukket, så skaden kalles en forstuing
4. den vanligste plasseringen for trakk muskler er anklene. mekanismen for skade blir brått vrir eller rulle ankelen og rotere det internt. Muscle stammer eller rifter kan omfatte noen kroppsdel som brukes til å utføre arbeid. 5. Ryggsmerter i nedre regionen og spasmer er et resultat av hyppige løft skader.
6. trakk muskler innebære et ligament som er en tøff form for bindevev som forbinder brusk og bein på en felles eller opprettholder en muskel, organ, og andre deler av kroppen. Torn muskler involvere sener som gir musklene evne til å bevege seg i harmoni med bein som gjør musklene til å feste med beina.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------