Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom nit egg og flass flak

scratchy og kløende hoder de avslørende tegn på at en person er enten å ha en lus problem eller en flass en. Selv om mange synes å forvirre de to basert på utseende, er det en myriade av forskjeller mellom dem.
Folk feil de to på grunn av sin farge fra en topp utsikt av en persons hode. Både nits og flass kan ses som hvite flekker på hodet. Men er flass sett til å være flak på hodet mens nits er oval i form.
den største forskjellen mellom de to er deres opphav. Skall er eggene av lus, en type parasitt bugs som finnes i hår og fôr på menneskelig blod. På den annen side, flass er døde hudceller som ofte forårsakes av mange forhold, men også resultater i kløe og flak i fargene hvit og gul. utenfor definisjonene, nits er potensielle liv av lus og generasjoner av parasitter mens flass er døde rester av hud.
En annen stor forskjell mellom nits er at nits er svært vanskelig å fjerne fra hodet, spesielt fra håret. Skall er festet til hårstrå med en vanntett, lim -lignende stoff som utskilles av lus for å feste seg. Dette stoffet kan ikke fjernes selv med kraft av vann. På den andre siden, flass er veldig lett å fjerne. En riste på hodet, knipse og gre håret kan bidra til å fjerne flass fra hodet som faller ned på skuldrene eller bakken.
Skall er også potensielle lus og kan vokse raskt dersom eggene ikke er fjernet. Hvis et egg vokser inn i en lus, kan den legger mye egg ( nits ). Det kan være smittsom og spres til andre mennesker ved å dele håret elementer som kammer, hår tilbehør, og håndklær. Flass, derimot, er ikke smittsom og kan ikke spre seg til en annen person. Den kan vokse og samle i en persons hode hvis den ikke behandles umiddelbart. det samme gjelder for lus, men lusene har også potensial til å bære sykdommer og vokse en Infestation på en persons hode. Dette vil resultere i alvorlig kløe og sår.
flass kan være et resultat av flere forhold som:
tørr hud
Seborrheic dermatitt
Psoriasis
en sopp som heter Malassezia
på den annen side, kan lus være forårsaket av kontakt med en person smittet av lus. Det kan enten være direkte kontakt ( en persons hode til en annens hode ) eller indirekte ved å dele personlige grooming elementer som kammer og børster, hår tilbehør som luer, hatter og hår pynt (brukt av jenter ). Hodetelefoner kan også være en måte for lus kontakt. Bortsett fra hår-relaterte ting, kan lakselus også reise i form av møbler som håndklær, klær, puter, tepper og møbler.
Begge forholdene krever behandlinger som medisinert fløte skyllinger og sjampo. den viktigste ingrediensen i lice behandling er pyrethrin eller permetrin mens flass shampoo kan inneholde sink pyrithione eller salisylsyre.
Oppsummering :
1. I den mest grunnleggende forstand, nits er egg av levende parasitter mens flass er død hud fra hodet
2 Skall er. svært vanskelig å fjerne på grunn av stoffet som strøk dem mens flass kan enkelt fjernes ved å slå og kombinere håret som brønner som rister på hodet.
3. den viktigste ingrediensen i lice behandling er pyrethrin eller permetrin mens behandling for flass shampoo kan inneholde sink pyrithione eller salisylsyre.
4. flass kan ikke vokse siden det er allerede død, men nits kan vokse inn i lice, og kan forårsake en infestation.
5. Skall bo i håret. Flass ikke og kan falle bort fra hodet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------