Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom ELG og ELG

være en del av den samme hjorten familie, er det vanskelig for folk flest å identifisere en elg fra et typisk elg. Og fordi elgen er den største divisjonen og mer populære arten av de to, noen kan ikke være klar over eksistensen av elg. på toppen av disse, navnene på disse dyrene også variere i enkelte land. For eksempel, alces alces ( elgen ) som folk kaller det i Nord- Amerika er merkelig referert til som en elg i enkelte europeiske land særlig i Sverige. i tillegg, mens vurderes av amerikanere som Cervus canadensis ( elgen ), europeere kaller dette hjort på Wapiti.
I forhold til sin generelle fysiske egenskaper, derimot, er elgen større enn elg. Den har også større palmate gevir (blant menn). Dessuten synes elgen til å ha en bulbous nese ( mer uttalt hos menn) som samtidig er en fraværende funksjon blant elg.
Men noen eksperter skjelne de to typene av hjort i kraft av forskjellen i deres spor. de hjort jegere gjøre bruk av denne informasjonen til initiere en mer effektiv jakt aktivitet som både er ettertraktet for sin kjøtt og gevir. Ifølge disse jegerne, forlater elgen vanligvis en print fire inches lang og tre inches bred. På den annen side, har elgen i større fotavtrykk. De sier at elgen utskriften kan være ett til tre inches lenger enn at av oksen elg.
de to rådyr også forskjellig i form av sine klover hoven tips tilhører elgen er noe avstumpet i motsetning til elgen har en pointier hoven tips. den butte hover blant elg er designet for dem å reise lengre avstander, mens deres motpart ikke krever for eksempel elg har en annen trekkfugl mønster gi dem pointier klovene. På grunn av større kroppsstørrelse blant typiske elg, sine spor synke dypere ned i jorda. De lettere bein og litt mindre bygg av elg etterlater grunnere merker på bakken. Dette avhenger selvfølgelig på type jord ( hard eller myk ).
elgen er også forskjellig fra de fleste elg i form av reiser egenskaper. De fleste eller alle elger foretrekker å reise alene eller i små tall ( sjelden ). Når de reiser i par eller mer, blir de vanligvis går med ungene sine. Elks generelt pakke i flokk. Dette er en av de enkleste teknikkene i differensiere to
Oppsummering :
En elg er den største og de mer populære medlemmene av hjortedyr Elgen bare. stedene andre.
to. Elks ha mindre fotavtrykk i forhold til elg.
tre. elgen har butte hoven tips mens elg har pointier seg.
4. elgen la grunnere spor i motsetning til elgen er dypere spor merkene.
fem. elgen reiser i flokk, mens elg er mer ensomme.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------