Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom galaksen og universet

Galaxy, som kan kalles som en stjerne klynge eller en stjerne system, er et system som består av stjerner, gass, asteroider, støv, og mørk materie. Et sentralt kraft kjent som en sort hull innehar alle disse sammen. universet består av jord og andre himmellegemer i verdensrommet. solsystemet er en del av universet.
En galakse er en del av universet. universet har en bredere konsept enn en galakse som alt er inkludert i det.
En galakse varierer fra giganten, med billioner av stjerner, og dverg med millioner av stjerner. Disse stjernene er kjent for å flytte rundt på masse i sentrum. Det er mange galakser i verdensrommet. Flere teorier tilstand at det er mange galakser i verdensrommet som vi ikke er klar over som de er usynlige.
Når man snakker om universet, kan det være sammensatt av noe rundt oss. jorden, energi, himmel, galakser, og alt som er sett rundt oss kommer under begrepet universet. Galaxy er et begrep som har blitt tatt fra det greske ordet Galaxias som betyr melk. Universe er et ord som er avledet fra et gammelt fransk ord univers som er avledet fra det latinske ordet Universum som betyr omgjort til en.
En galakse kommer i forskjellige former og størrelser. Generelt har en galakse er delt inn i elliptiske, spiral, sperret spiral, og uregelmessig.
Per Big Bang Theory, den universet er kjent for å ha utvidet fra en ekstremt varm og tett fase kalles Planck epoke. Helt siden Planck epoken, har universet blitt utvidet alltid. det sies at universet har en 13 år. 75 milliarder år
Summary :
1. En galakse er en del av universet
to Galaxy, som kan kalles. som en stjerne klynge eller en stjerne system, er et system som består av stjerner, gass, asteroider, støv og mørk materie. Universet består av jord og andre himmellegemer i verdensrommet. Solsystemet er en del av universet.
Tre. Galaxy er et begrep som har blitt tatt fra det greske ordet Galaxias det betyr melk. Universe er et ord som er avledet fra det gamle franske ordet univers som er avledet fra det latinske ordet Universum som betyr slått sammen til en.
4. per Big Bang Theory, er universet kjent for å ha utvidet fra en ekstremt varm og tett fase kalles Planck epoke. Helt siden Planck epoken, har universet blitt utvidet alltid.
Fem. En galakse kommer i forskjellige former og størrelser. Generelt har en galakse er delt inn i elliptiske, spiral, utestengt spiral, og uregelmessig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------