Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom ISTJ og INTJ

Folk har ulik personlighet. Noen er født fin. Noen er født mener. Med visse personlighetstrekk teorier, kan folk alltid finne seg festet til en meget spesiell personlighet egenskap. denne egenskapen passer dem perfekt, og beskriver hvorfor og hvordan de opptrer ut. Disse personlighetstypene er utviklet av psykologer og leger kan hjelpe folk svare på deres egne spørsmål angående seg selv. psykologien i sinnet er sterkt forankret i disse begrepene for å fullt ut forklare hvorfor en person er slik de er.
Under æra av andre verdenskrig, to kvinner, en som er mor og den andre er datteren (Ms. Myers og Ms. Briggs ) utviklet og utgitt en bok på 16 personlighetstyper. de gjorde dette for at kvinner å vurdere hvilken type jobb de er komfortable å jobbe med ved å identifisere visse dikotomier, kan folk identifisere hva slags viss personlighet de har dette er også basert fra. Carl Jungs psykologi av personlighet.
To av disse 16 typer personlighet som vil bli diskutert i denne artikkelen er ISTJ og INTJ.
ISTJ er Introverted Sensing Thinking Judging. Det er også kjent som Duty Fulfiller. I denne type personlighet, kan personen utføre de oppgavene perfekt, fordi han eller hun har en sterk følelse av oppgaver pluss motivasjon. han eller hun er en stort sett rolig vesen som alltid ønsker fred og orden. personen liker det meste jobber alene og kan bruke mye tid på en oppgave han eller hun er veldig interessert på. ISTJ mennesker er også perfeksjonister og ofte ikke har sympati for andre menneskers følelser og følelser. ISTJ mennesker, i sammendraget, er effektive personer med stort potensial og evner Eksempler på karrierer for ISTJ folk er : Leger, advokater, politi, detektiver, bedriftsledere, militære ledere, og mye mer INTJ, på den annen side er Introverted intuitiv tenkning dømme. det er også kjent som The Scientist. de lever gjennom ideer og dom. de tror på lang sikt og ikke på kort sikt. de ser også ting i et større perspektiv enn de små detaljene. De er ambisiøse mennesker. De har en stor mengde selvtillit. INTJ er er glad i å tenke om seg selv i deres sinn enn å tenke på andre og å være mer hengiven. De er også født ledere i. sine egne måter de er effektive ledere som gjør ting objektivt snarere enn i en subjektiv måte som er den ideelle gode karrierer for denne typen mennesker er: forskere, ingeniører, professorer, programmerere, og en mye mer.
den største forskjellen mellom ISTJ og INTJ folk er de sensing versus intuisjon del som er den andre bokstaven i begge ordene. I ISTJ, de bruker sine sensing evner til å handle på eller bestemme en bestemt ting. I INTJ mennesker, de bruker sine intuisjoner når du tenker og bestemmer. De er også raske til å forstå begreper.
Oppsummering :
en ISTJ er mer fokusert på sensing aspektet snarere enn intuisjon når du tenker og bestemmer problemstillinger i motsetning til INTJ
2 ISTJ er også kjent. som Duty Fulfiller mens en INTJ er kjent som The Scientist.
3. ISTJ mennesker gjør oppgaver som å være en tilhenger mens INTJ folk skape ideer for folk å dra nytte av akkurat som å være en leder.
4 ISTJ karrierer er: leger, politi og detektiver mens INTJ karrierer er: forskere, ingeniører og professorer
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------