Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom russiske og amerikanske kvinner

Når man sammenligner russiske kvinner og amerikanske kvinner, har det vært allment akseptert at de tidligere de er mer pålitelige, hensynsfull, og elsker å danne gode relasjoner. Amerikanske kvinner anses å være kraftig og å ha en øvre hånd i alt, selv i deres familie.
de fleste av de russiske kvinnene er godt utdannet i forhold til sine amerikanske kolleger. Utdanning er høyt verdsatt av russiske kvinner, og det er sett at de fleste av dem ville fortsette sin utdanning selv når du arbeider eller har et ekteskap. Men denne trenden av utdanning ikke er sett i amerikanske kvinner. De er et mer fritid -elskende gruppe enn de russiske kvinnene.
Når man snakker om familieforhold, en russisk kvinne elsker alltid å være sammen med henne familie og ønsker å holde familien sammen. Hun ønsker hennes sønn eller datter til å leve med henne. på den annen side, amerikanske kvinner er ikke så mye opptatt med sitt familieliv. de vil bare tillate sine barn å leve borte fra dem. En russisk kvinne har også respekt for sin mann og mener at mann og kone er like. Men for en amerikansk kvinne, føler hun at hun er overlegen, og føler at hun skulle dominere ham. De bare anser ekteskapet som en viss økonomisk justering og tenker på mannen som bare en leverandør. Når man sammenligner de russiske kvinnene og amerikanske kvinner, russerne har mer toleranse og tålmodighet. Når en amerikansk kvinne aldri på kompromiss med noe, er den russiske kvinnen klar til å gjøre noen kompromisser.
det kan også sees at russiske kvinner er mer attraktive, stilig, og classy enn amerikanske kvinner.
Sammendrag :
en Mesteparten av de russiske kvinnene er godt utdannet enn sine amerikanske kolleger
to russiske kvinner er mer pålitelig, hensynsfull, og elsker å danne gode relasjoner. amerikanske kvinner anses å være kraftig og ha en øvre hånd i alt, selv i deres familie.
tre. Når man snakker om familieforhold, en russisk kvinnen elsker alltid å være sammen med sin familie og ønsker å holde familien sammen. på den annen side, amerikanske kvinner er ikke så mye opptatt med arving familieliv.
4. En russisk kvinne har også respekt for sin mann og mener at mann og kone er like. Men for en amerikansk kvinne, føler hun at hun er overlegen, og føler at hun skulle dominere ham.
5 Når man sammenligner de russiske kvinnene og amerikanske kvinner, russerne har mer toleranse og tålmodighet
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------