Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom KUSH og UGRESS

Hvem sier at hagearbeid er bare for de som har grønne fingre ? Alle kan faktisk plante. Og plante planter er en økonomisk måte å spare penger. Stedet for å kjøpe på matbutikken eller i markedet, kan du alltids plante i hagen din.
Du kan velge fra en rekke planter. Du kan velge prydplanter. Du kan også grønnsaker og avlinger. Du kan også plante medisinplanter som er svært effektiv i perioder med sykdom. Du kan også plante urter, for eksempel basilikum og rosmarin. Selv om det er fine planter, kan det også være planter som er ment å se ut som søppel. Det medisinsk plante som jeg snakker om er Kush, og plantene som er unyttig er ugress. Selv om det er ugress er som nyttige, de fleste er en smerte i hodet når det gjelder å dyrke planter.
Kush er en type ugress, spesielt, en cannabis luke. den kom fra Midtøsten asiatiske land, slik som Pakistan, Afghanistan og India. navnet kom fra Hindu Kush -fjellkjeden i India. Det ble brakt til Storbritannia og USA for implementering og bruk som et legemiddel cannabis. Medisinsk cannabis sies å behandle og forebygge viss form for sykdommer. Eksempler på dette er Alzheimers sykdom, lungekreft, KOLS, bryst kreft, HIV /AIDS, kreft i hjernen, og multippel sklerose. Cannabis har mer enn 600 stoffer, inkludert appetitt enhancer, analgesi, kvalmestillende, og antispasmodic.
Weed, på den annen side er en generell term for planter som er uønsket i hagen din. Disse plantene er uønsket fordi de forstyrrer og konkurrere med andre planter i form av sollys, vann og næringsstoffer. Dermed forventer å ha en lav produksjon av avlinger. Du kan også forvente en økning i kostnadene for å plante disse vekstene. Weeds er også skadelig fordi disse uønskede plantene tjene som en vert for skadedyr, slik som gresshopper, midd. og insekter Eksempler på ugress er gress og starr Weeds kan finnes overalt på noen del av verden
Oppsummering :
en Kush er. en type ugress mens weed er en generell betegnelse på en type plante.
to. Kush kom fra Asia, mens ugras kan finnes overalt.
tre. Kush har en terapeutisk betydning, mens de fleste typer ugress ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------