Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom sink hvit og titan hvit

sink Hvit eller Zinc Oxide ( ZnO ) er en organisk forbindelse, og blir ofte brukt som tilsetning til ulike materialer, slik som maling, lim, smøremidler, og mat. Titanium Hvit kan også bli referert til som Titanium Dioxide ( TiO2 ), og er mest brukt som et hvitt pigment for en rekke bruksområder.
Titanium white har en meget solid og strålende hvitt utseende. Den har en høy refracting indeksen og brekking styrke. Dette er grunnen til at det er ofte brukt til hvite malinger. Sink White, derimot, har bare en tidel av missfarging styrke Titanium White, og dens utseende er mer gjennomsiktig, og mindre blendende hvite.
Alle farger blandet med Titanium Hvitt er straks endret til en mye lysere nyanse. Selv om dette kan være effekten ønsket, kan det også være for over- lageret i noen anledninger, som sin hvithet er godt synlig, og den opprinnelige pigmentering av den andre fargen vil bli betydelig redusert. sink hvitt vil ikke endre den opprinnelige fargen ved en slik dramatisk effekt, men vil bare lage en litt lysere nyanse.
Sink Hvitt brukes for en rekke bruksområder som inkluderer produksjon av gummi, og det er også brukt i betongindustrien, til medisinske formål, som tilsetningsstoffer, pigmenter, belegg, og for etsende forebygging. Titanium Hvit brukes for sin ekstremt lyse hvit farge, mest som en pigment og som en foto- katalysator.
partiklene av sink hvit er veldig fine, fordi det vanligvis er avledet fra røyk røyk. det kan være vanskelig å observere sink hvite partikler uten å bruke utstyr med høy forstørrelse evne. Det er lettløselig i alkaliske løsninger, syrer og ammoniakk, uten skumdannelse. Titanium White er mer krystallinsk struktur. Dette gjelder spesielt for to av sine mest populære former 'Choice rutil og anatese. Sink Hvit har et kokepunkt på 2360 C, mens Titanium white har et kokepunkt på 2972 C. smeltepunktet av Zinc white er på 1975 C, og for Titanium white, er smeltepunktet på 1 843 C. sink Hvit er løselig i vann i forholdet 0. 16 mg til 100 ml ( ved 30 Â ° C). Titanium white er forholdsvis uløselig i vann sammenlignet med sink white, på syv. 4 x 105 m
Oppsummering :
En Titanium White er mye hvitere i fargen, og lysere sammenlignet med Zinc Hvit
to. Alle farger blandet med Titanium hvitt er umiddelbart lysere, og blir en hvitaktig-mix En farge blandet med zink hvitt vil bare bli en litt lysere nyanse
3 Titanium white har. en mer krystallinsk struktur, og er derfor forholdsvis uløselig i vann, mens sink white er svært fine partikler som er lett løselig i vann.
4. Ved bruk av sink white som en pigment, har en mer kontroll over prosessen, som Titanium Hvit kan være over- peiling, og kan forårsake problemer med å håndtere på grunn av sin stivere natur.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------