Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom Lhasa Apso og Shih Tzu

Lhasa Apso er større enn den Shih Tzu. Dette er den mest åpenbare fysiske forskjellen mellom de to rasene. Selv større, en Lhasa normalt har en mindre benstruktur, derfor, vil det se slankere enn en Shih Tzu, som har en mer solid karosseristruktur.
Bortsett fra sine størrelser, har en Lhasa Apso en lengre nese, smalere skalle, og mindre mandelformede øyne. i mellomtiden har en Shih Tzu en bredere hodeskalle med store, runde øyne pelsen av Lhasa er tung, tett, tykk og hard. Shih Tzu har en mer kongelig, luksuriøse dobbel pels, med flytende lokker
Lhasa Apso har katteaktige føtter. Runde i formen og tungt behengte På den annen side, en Shih Tzu har polstret føtter og faste, muskuløse ben. halen av Lhasa Apso renner mot baksiden, hermet form av en skrue, og er sterkt fjær. The Shih Tzu, derimot, har en plumed og lett buet hale som også renner mot baksiden.
tegnene i Lhasa Apso og Shih Tzu er svært forskjellige. En Lhasa er en glad hund,. Påståelig, litt aggressiv, og mer sta og skeptisk til fremmede Det kan vise ekstrem hengivelse og over protectiveness for sin herre A Shih Tzu, derimot, er en svært vennlig, bouncy og happy-go- lucky hund, og elsker å spille Denne rasen er ikke aggressiv, og er ikke skeptisk til fremmede å oppsummere :
1 A Lhasa. Apso er større enn en Shih Tzu.
to. En Lhasa Apso har en mindre grunnstruktur, forårsaker den til å være slankere enn den Shih Tzu, som er lengre og godt bygget for sin størrelse.
tre. En Lhasa Apso har en tung og hard pels, mens Shih Tzu har luksuriøse og flytende låser og lokker.
4. En Lhasa er selvsikker, skeptisk fremmede, og dypt hengiven, mens en Shih Tzu er så vennlige og lekne at det ikke vil anerkjenne en fremmed som en fremmed.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------