Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom yorkshire terrier og silkeaktig terriere

Når du snakker om hundeoppdrett, to av de mest likte hunderaser i Amerika er den Yorkshire terrier og Silky terrier. Nå blir det en vanskelig beslutning å velge en av dem, fordi begge av dem har nesten samme utseende. noen ganger er de så like at folk blir forvirret og kan ikke skille mellom de to. det finnes noen enkle punkter som du må vurdere, og du vil kunne plukke rett hunderase fra disse to.
Både Yorkshire terrier og Silky terrier er lette hunder og ikke veldig høy. En Yorkshire terrier veier normalt seks pounds som kan inrease eller reduseres i noen tilfeller. Du vil finne to, små spisse ører og en veldig " yappy ' slags stemme i dem. Den vanlige fargen på kåpene er blå og gull. Det er visse variasjoner i farger, men blått og gull er mer dominerende. Det fine med disse hundene er i deres pels lengden. lengden på pelsen kan overskride sin total høyde, og normalt er det dobbelt så lenge som deres total høyde. Når du snakker om personlighet da, Yorkshire er mer konsekvent i sin natur. Dette kan variere med noen spesielle hunder, men samlet de er Bossier og ønsker å få oppmerksomhet hele tiden. Den eneste ulempe eller ulempe, som kan få Yorkshire ut av en hund konkurranse, er det blanding av hvite og svart hår i blått og gull. Dette er ganske vanlig problem i Yorkshire. nå vurderer den andre motpart, den Silky terrier, den første tingen som kommer til hjernen etter å ha hørt deres navn er glatthet av deres pels. pelsen er så silkemyk at den ligner menneskehår. Dette er årsaken bak deres navn Silky terrier. Likhet med Yorkshire terrier, er de også tilgjengelige i de blå og tan farger, men du kan også få dem i en rød og blå farge. Du må ta vare av dem mye, og turgåing er en viktig øvelse for Silky terriere. Det er en forholdsregel at du aldri skal slippe løs din Silky terrier fordi de kan være litt aggressiv mot andre hunder. Behavior -messig de er litt mer utslett enn Yorkshire terrier, og det er ofte sett at de liker å jage små dyr. Dette er grunnen til mennesker med Silky terriere er ikke anbefalt å forlate sin hund alene med noen andre små kjæledyr. De er aggressive i naturen og enkelt få sjalu på andre hunder. De kan angripe den andre hunden som blir oppmerksomhet fra sin eier. grunn til skjønnhet pelsen deres, må du ta vare på dem flittig. Gre daglig er en vesentlig ansvar for å unngå floker.
Fra ovenfor sammenligninger, kan det være lett sagt at Yorkshire terriere er bedre enn Silky terriere i mange aspekter, aller viktigst, deres oppførsel. Yorkshire terriere er ikke veldig aggressive i naturen som er Silky terriere Så holde disse tingene i bakhodet mens avgjørelsen for din neste hund
Oppsummering :
* Yorkshire terriere og Silky terriere er nesten samme høyde og ser.
* Yorkshire terriere er tilgjengelig i to farger, og de er mer ro i naturen og lett å trene.
* Silky terriere er dristigere i ser, men de er mer aggressive i naturen som gjør dem vanskelig å trene.
* En Yorkshire terrier er bedre enn en Silky terrier i nesten alle aspekter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------