Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom sirisser og grasshoppers

De fleste får forvekslet med forskjellene mellom gresshopper og sirisser. Selv om de to insektene ser like ut, de har mange forskjeller.
Grasshoppers og sirisser tilhører samme Orthoptera rekkefølge, og de tilhører forskjellige suborders. Mens gresshopper tilhører underordenen Caeliferans, og cricket tilhører underordenen Ensifera.
Mens en gresshoppe er en diurnal insekt, sirisser er nattlige insekter. Dette betyr at gresshopper gå ut i dagslys og sirisser gå ut i løpet av natta.
Når det gjelder størrelse, er en gresshoppe større enn en cricket gjelder farger, kommer gresshoppe i fargene : nøytral, grønn, grå eller lys brun på den andre siden, gresshopper komme i lyse eller mørke farger. Mens gresshopper kan fly og hoppe, sirisser bare bare hoppe. bare noen cricket arter fly.
en annen særegen forskjell mellom gresshopper og sirisser er at sistnevnte leveres med lengre antenner.
Selv om både gresshopper og sirisser gjør kvitre lyder, de produserer lydene fra forskjellige steder. Cricket gjør pipelyd ved å gni vingene. Å være mer spesifikk, sirissene gni toppen av en vinge langs tennene nederst side av den andre fløyen. Produsere Bare mannlige gresshopper lyden. Men gresshoppe produserer de kvitrende lyder ved å gni bakbena med vingene. Grasshoppers deretter fange lyden gjennom små ører som er plassert på undersiden av magen. I sirisser, lyden -fanger organ ligger på forbena.
gresshoppe er planteetende mens sirisser er rov, planteetende og altetende.
Det sies at det finnes rundt 900 cricket arter og ca 8000 gresshoppe artene
Oppsummering :
en Grasshoppers tilhører underordenen Caeliferans, og sirisser tilhører underordenen Ensifera.
2. Grasshoppers er større enn sirisser.
tre. Mens en gresshoppe er en diurnal insekt, sirisser er nattaktive insekter. <. br /> 4 Grasshoppers kommer i fargene : nøytral, grønn, grå eller lys brun på den andre siden, sirisser komme i lyse eller mørke farger.
5. Crickets har lengre antenner enn gresshoppe.
6. cricket gjør pipelyd ved å gni vingene, men det gresshoppen produserer de kvitrende lyder ved å gni bakbena med vingene.
7. gresshoppe er planteetende mens sirisser er rov, planteetende og altetende.
8. Grasshoppers fange lyd gjennom små ører som ligger på undersiden av magen. I sirisser, blir lyden -fanger organ som ligger på forbena.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------