Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom phentermine og phentramine

Phentermine og Phentramine er narkotika i det farmasøytiske markedet som er foreskrevet av leger eller kan kjøpes over disk for vekttap ledelse.
Begge stoffene virker på kroppen systemet ved å undertrykke hormoner er ansvarlige for å utløse mekanismen av sult. Dermed undertrykker det en persons appetitt.
Phentermine er indisert for overvektige pasienter som har en kroppsmasseindeks på mer enn 30 og som er i risiko for hjerte-og karsykdommer på grunn av vekten sin. Det gis for en kort periode for bare om noen få uker. Det må kombineres med diett og trening for å se de fulle effektene.
Phentramine, derimot, har samme funksjonen har Phentermine. det er merket, men som « helt naturlig », fordi den inneholder ingredienser som ginseng, sitrus, svart pepper, sammen med andre ingredienser som hoodia som også undertrykker appetitten og brukes av innfødte i Afrika.
Phentermine er relatert til amfetamin Amfetamin virker ved å øke kampen /flytur system av kroppen og dermed øke effekten av stresshormoner i kroppen. Dette gjør stoffet farlig hvis tatt lang sikt fordi det fører til høyt blodtrykk, hjertebank, manglende evne til å hvile, og søvnløshet. FDA eller Food and Drug Administration anbefaler bruk av dette stoffet for ikke mer enn 12 uker. Phentramine har de samme bivirkningene som Phentermine inneholder imidlertid Phentermine koffein, et sentralstimulerende, som derfor vil øke angstnivået hvis du har angstlidelser Phentermine og Phentramine er kontraindisert for pasienter med kardiovaskulær sykdom som dette. kan forverre tilstanden. Det må heller ikke tas av gravide og ammende kvinner for det faktum at det er teratogent Det er heller ikke indisert for pasienter med glaukom, smalnet fartøy, og en overaktiv skjoldbruskkjertel
Oppsummering :
1.
Phentermine er et vekttap pille mens Phentramine er en urte supplement pille.
to.
Phentermine er avledet fra Amfetamin mens Phentramine er består av alle naturlige ingredienser.
tre.
Phentermine er farlig når de er tatt for en lang sikt. Selv om det ikke finnes tilgjengelige data når du skal slutte å ta Phentramine, det er fortsatt anbefalt å slutte å ta den hvis uønskede bivirkninger som ikke kan tolereres.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------