Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom alver og Pixies

Pixies, sett i folklore, er mindre enn alvene. Er de avbildet som små mennesker med vinger. The Pixies er fire inches høy og er kjent for å leve i hager. The Pixies alltid elske å være borte fra kråkene eller mennesker, og lage sine egne omgivelser. selv om de liker jobben til en gartner, de gjør ikke hage for noen annen person enn seg selv bare.
Når det gjelder territorium, er det nissene sett til å være i en konstant kamp med feer. The Pixies trives på nektar og pollen, og er kjent for å leve i ca tyve år. Pixies er raske i sine bevegelser. Selv om de er sagt å være på en tempo, vil de gå en ekstra lang vei i å kjempe for deres territorium. De er også kjent for å forsvare de personer som elsker dem og hvem de elsker. Pixies elsker å stjele ponnier og hester. de er også allergisk mot sølv. En fe er en udødelig vesen som ligner en person. Fairies har også vinger, og de er rundt seks inches høy. motsetning Pixies, er feer sies å ha mer magiske krefter som skjenke rikdom, vennlighet, og intelligens. Alvene er også kjent for å ha myndighet til å endre nysgjerrige aspekter av naturen. De er kjent for å leve under vann eller i åsene. De trives på frukt og ost. Akkurat som Pixies, feer er også allergisk mot sølv.
Fairies elsker å lage pil og sko. De elsker også dans og musikk. Akkurat som Pixies, feer også elsker å være borte fra mennesker, om de holde seg borte fra mennesker, er de kjent for å stjele husholdningsartikler
Summary :
en Pixies er fire inches høy og er kjent for å leve i hager. Fairies er høyere og er om lag seks inches høy.
To. Gjelder territorium, er det nissene sett til å være i en konstant kamp med feer.
Tre. i motsetning til Pixies, er feer sies å ha mer magiske krefter, for eksempel, skjenke rikdom, vennlighet, og intelligens. Fairies er også kjent for å ha myndighet til å endre nysgjerrige aspekter av naturen.
4. Pixies bor i hager. på den annen side er feer kjent for å leve under vann eller i åsene.
fem. Pixies elsker å stjele ponnier og hester mens feer er kjent for å stjele husholdningsartikler.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------