Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom Rogaine og minoxidil

Det sies at håret vårt er vår kronen på verket. En av de verste marerittene en mann kunne få er å ha en viker hår linje og til slutt miste alt håret. Det kalles mannlig mønster baldness eller alopecia i medisinske termer.
Så hva er årsaken til hårtap ? Arv og genetikk kan forklare dette fenomenet. Hvis din far er skallet og har Androgenetic Alopecia ( AGA ), et gen ansvarlig for alopecia, og du arvet genet, så du kan like godt få skallet som du alder. I alopecia, hårsekkene krymper.
En av de beste oppfinnelser og oppdagelser i det 21. århundre er medikamenter som gjenoppretter den tapte kronen på verket. Kan jeg presentere Rogaine og Minoxidil. Å begynne med, er Minoxidil et bestemt merke av narkotika. Den har forskjellige merkenavn, for eksempel, Rogaine, Avacor, Lontin, Minitop og mange flere, men det er ingen store forskjeller.
Minoxidil var først brukt til behandling av hypertensjon. Så folk som drakk det oppdaget at den har et hår voksende effekt. Nå Minoxidil og Rogaine har sin egen linje av aktuelle løsninger for Etterveksten. Lover Begge produktene gode resultater i noen måneder med daglige bruken.
Men foreløpig på Minoxidil nettsider ( www. Minoxidil com ), selskapet maker annonsert at deres produkter er for tiden på vent av U S FDA fordi deres produkter er sagt å ha godkjent illegale rusmidler Produksjonen er nå på vent. Men passer Rogaine nettsider ( www. Rogaine. com ) fortsatt til sine forbrukere. deres produkter er godkjent for hår restaurering. Minoxidil virker ved å bremse prosessen med skallet og økende hårvekst. Det behandler ikke ens skallethet. Det er brukt to ganger daglig i fire måneder og opp til ett år. Rogaine har også lovet det samme som Minoxidil. Men med sine fremskritt, ville det bare ta fire måneder å la håret vokse med opptil 85 % ved å bruke den to ganger om dagen. Rogaine fungerer ved å gi styrke og tykkelse til hårsekkene slik når det vokser håret også tykkere og styrker
Oppsummering :
en.
Minoxidil og Rogaine er selskaper som gjør Etterveksten produkter.
to.
Minoxidil er for tiden på forbud av det amerikanske FDA mens Rogaine produkter er fortsatt på markedet og er godkjent av amerikanske FDA.
tre.
Minoxidil lovet å gjenopprette hår mellom fire måneder og opp til ett år, mens Rogaine lovet å gjenopprette hår på bare fire måneder.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------