Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom PUMAS og PUMA

Når man snakker om Pumas og puma, det første som kommer til hjernen er villkatter eller fjelløver. Men i moteverdenen, disse to ordene viser til to typer kvinner, og ikke kattedyr. ' Puma ' og ' cougar " er navn tilbakeføres til kvinner som er i 30-årene og 40-årene og 50-årene La oss se på noen av forskjellene mellom Puma og Cougar kvinner
En puma, generelt, er en kvinne i slutten av 20-årene eller 30-årene som dateres yngre menn som er i 20-årene. de er sett hengende ut i barer og klubber. De bærer mest moderne fasjonable kjole og elsker å lytte til den mest trendy musikken. Det er sett at puma kvinner jakter i grupper for en mann av sine valg, for det meste yngre, for natten. Disse puma Kvinner kan også gå med Cougar kvinner inn i mørket. nå til Cougar kvinner, de er kvinner i 40-årene og 50-tallet. Disse Cougar kvinner er svært interessert i unge menn særlig under 25 år. Cougars er ikke forpliktet seg til en enkelt mann, og de flytter fra den ene til den andre. er Puma kvinner sett å bli noe begått i sine relasjoner til de er fornøyd. Cougar kvinner kan sove med mange menn i samme vennegjeng.
I modenhet, puma er mer modne enn puma kvinner. Derfor vil puma ikke lett kommer fram til å akseptere en mann mindre hun er tilfreds En cougar kvinne vil ikke sove med en mann mindre hun føler at han er i hennes divisjon
Oppsummering :
1 ' Puma ' og ' Cougar ' er navn tilbakeføres til kvinner som er i 30-årene og 40-årene, og 50-tallet.
2. ' Puma ' generelt, er en kvinne i slutten av 20-årene eller 30-årene som dateres yngre menn som er i 20-årene.
tre. Cougar kvinner er kvinner i 40-årene og 50-årene, og som er veldig interessert i unge menn særlig under 25 år.
4. Cougars er ikke forpliktet til en enkelt mann, og de flytter fra den ene til den andre. Men puma kvinner blir sett til å bli noe begått i sine relasjoner til de er fornøyd.
fem. Puma kvinner blir sett henger ut i barer og klubber. de bærer den mest moderne fasjonable kjole og elsker å lytte til den mest trendy musikken.
6. i modenhet, puma er mer modne enn puma kvinnene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------