Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom et brudd og en pause

Bones støtte, flytte og beskytte ulike organer i kroppen. De produserer også blodceller og lagrer mineraler i kroppen. Det er 206 bein i menneskekroppen, og det består av forskjellige vev de har mange funksjoner som:
Mekanisk : Beskyttelse av indre organer, gi form til å støtte kroppen, og biomekanikk
Syntetisk : Blood produksjonen gjennom prosessen med hematopoiesis
Metabolsk : Butikker fettsyrer, mineraler som kalsium og fosfor, og insulin -lignende vekstfaktorer. Utgivelser alkalisk salt for syre -base balansen og for avgiftning av kroppen. Opptre som en endokrin organ ved å redusere fosfater på nyrene, regulerer blodsukkeret og fett deponering.
Bones er viktig å hjelpe kroppen til å fungere ordentlig, og selv om de er for beskyttelse av kroppens indre organer, kan de også bli skadet av for mye press og mange andre årsaker. Når ekstreme trykket er brukt til bein, kan et brudd oppstå. Det er svært vanlig, og alle har hatt en sprekk på ett punkt i livet. Det skjer oftere hos voksne enn hos barn, fordi voksne bein er mer skjør og knekker lett.
Et brudd er en medisinsk tilstand hvor det er et brudd i kontinuiteten av benet. Det kan være forårsaket av stress, eller en effekt på bein, eller ved medisinske tilstander som kreft og osteoporose.
En pause er definert som å sprekke eller plutselig separat i stykker. Det er det samme som en sprekke. faktisk er begge begreper som brukes for å beskrive bein skader. de skiller seg i alvorlighetsgraden av skaden. Mens et brudd er mindre, kan en pause være verre.
Et brudd tar også kortere tid å lege enn et brudd, og det er mindre smertefullt. Beinbrudd trenger å bli nullstilt og vedlagte i en. avgi mer makt brukes til å bryte et bein enn å sprekke den
det finnes flere typer benbrudd eller pauser:
* Åpne-når brukket bein er eksponert som har en økt sjanse for smitte
* Stengt-. når beinet er brukket, men huden blir ikke kuttet
* Simple-der benet er delt i to deler.
* Multi-fragmentarisk-der benet er delt opp i flere biter
* Komprimering-. er et lukket brudd eller en pause med to eller flere knokler tvunget mot hverandre og vanligvis skjer i ryggraden.
* avulsion-er felles for idrettsutøvere
* påvirket-er vanlig i sprekker og brudd forårsaket av bilulykker og fallulykker
* Stress-skjer. grunn av en overdrive skade
* Rib-manifesterer smertefull og grunne pust
* komplett-. der knoklene egen helt.
* Ufullstendig-. der beina er fortsatt delvis sluttet
* Lineær
* Transverse
* Oblique
* Spiral
* Ekeberg
* komprimerte
Oppsummering :
en Et brudd er en medisinsk tilstand hvor det er et brudd i kontinuiteten i benet mens en pause er det sprekk eller separasjon av bein i stykker.
to. Et brudd tar litt tid å lege, mens en pause tar lenger tid.
tre. Et brudd kan være mindre smertefullt enn en pause.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------