Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom angst og bekymring

Angst fungerer som en intern alarm som vil påvirke systemet til å være på vakt. Det gir deg en plutselig økning av adrenalin som gjør deg counter problemer og hinder hindringene som kommer din vei. det er også nødvendig for å overleve fordi det motiverer den enkelte til å treffe de nødvendige tiltak som trengs slik at angst eller bekymring vil ikke intensivere
Worry, som en gjenstand eller substantiv, er ofte sammenlignes med mentale bilder som. føre til angst og uro til den personen som i "Hva er dine bekymringer ? Det flater på grunn av problemer (ofte personlig i naturen ) som økonomi problemer og dårlige helsemessige forhold. I tillegg kan bekymre bety at det er ingenting å være bekymret, mest spesielt når det blir behandlet som en idiom som i tilfellet «Det er ingen grunn til bekymring !
Kan imidlertid angst og eller bekymring bli et problem når den ikke opphører eller dø ned. patologisk angst eller GAD ( generalisert angstlidelse ) er tydelig når man bekymrer urimelig. folk har slikt er rastløs, irritabel, ute av stand til å konsentrere seg og oppleve søvnmønsteret abnormiteter som søvnløshet Pasienter som har lang lidd av GAD er sagt å være eksperter i bekymringsfull. De synes å være fanget i en daglig kontinuerlig syklus av bekymring og angst. Motsetning normal angst, folk med GAD er ikke i stand til å kontrollere bekymringer opplevd. Og så, de pleier å fratre til en mer rett og slett leve som gir dem minst bekymring.
tvert imot normal bekymring er mye lettere å kontrollere enn patologisk bekymring eller unormal angst. ved å føre tilbake tingene til normal modus eller ved å bo på vei til å ditt perspektiv, er du i stand til å få kontroll over dine bekymringer. motsetning dem som har GAD, som fortsatt ikke kan styre følelsene sine selv om de allerede tilstanden deres sinn at de skulle holde seg på sporet og holde jordet. Til slutt slite de hele dagen i en syklus av emosjonell og fysisk ubehag.
Alt i alt, angst og bekymringer er inkludert i menneskets hverdagen. Folk kan bli engstelig og de kan også fortvil. Bortsett fra å være naturlig, kan litt angst eller litt bekymring både være gunstig i noen grad.
en. angst er en tilstand av å være urolig der det er konstant frykt. bekymring kan inneholde mentale bilder eller tanker som er av negativ karakter, som blir unngått av de mentale fakulteter den enkelte som det er en opplevd trussel mot systemet.
to. Angst kan være i form av et substantiv eller adjektiv ( engstelig ) mens bekymring kan være et verb ( bekymringsfull ), en idiom ( ingen grunn til bekymring) eller et substantiv ( hva er dine bekymringer? ).
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------