Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom ANGST og ADHD

Angst, lidelse, og ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder er ofte forvekslet med hverandre fordi deres symptomer er noe det samme, selv om ikke alle av dem.
Likevel, hvis du vil snakke om angst, som et symptom, er det faktisk en naturlig reaksjon når noen stressa. Per definisjon er angst en type bekymring eller frykt for noe som ikke er så kjent. Selv immaterielle frykt ( de som ikke har noen fysiske kilder ) kan være en årsak for mye angst til en person. Det er denne frykten for en viss " ukjent " som gjør angst en kompleks opplevelse.
Angsten kan manifestere seg på ulike fysiske og psykiske former og varierer også i graden eller alvorlighetsgrad. Hvis det går veien av styret som når noen er bekymret for urimelig for en lengre periode ( som allerede påvirker hans eller hennes daglige fungering ), det er for øyeblikket angst blir unaturlig-. videre utvikler seg til det som kalles angstlidelse Denne typen sykdom har mange sub klasser som fobi og GAD.
Statistisk sett er ADHD sies å påvirke om lag 5 % av alle barn i U. S. alene. Dette er faktisk ganske mye med tanke på at sykdommen kan vare opp til voksen alder mest spesielt hvis det ikke blir løst i barneårene. det er flere barn som lider av angst lidelse. omtrent 18% av alle amerikanere kan ha oppstått en eller flere former for angst lidelse. Når du snakker om angst symptom, påvirker det naturligvis over 40 millioner voksne i Amerika. angst er normalt en av de mange symptomer på ADHD. Som et spørsmål om faktum, har det blitt anslått at 25 % av ADHD- pasienter har også en coexisting angstlidelser
Snakker om symptomene, de store angst lidelse symptomer er følgende: ekstreme fryktelige følelser med eller uten (vanligvis uten) en identifiserbar årsak, intensivert bekymringsfull, konsentrasjonsvansker, søvnløshet eller søvnløshet og lett distractibility. Det kan også være noen fysiske manifestasjoner av angst lidelse som hodepine, kvalme, rikelig svette, svimmelhet, irritabilitet og magesmerter. Med hensyn til ADHD, har det lignende symptomer for angst lidelse, men avhandlinger er klassifisert under tre dominerende kjennetegn kategorier nemlig : Uoppmerksom, hyperaktive og impulsive
en Angst kan både være et symptom og en lidelse. seg selv mens ADHD er en nevro- biologisk sykdom.
to. Angst, som et symptom, er en del av ADHD og ikke vice versa.
tre. Generelt, er det flere som lider av angst lidelse enn ADHD.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------