Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom HAV og INNSJø

Havet og innsjøer er store vannmasser. Oceans dekke et større område enn vannene. Selv Havet og innsjøer er store vannmasser, de har mange forskjeller som inkluderer flora og fauna. Oceans er store vannforekomster som har en høy tetthet av salt. Oceans dekker omtrent tre fjerdedeler av arealet av jorden. på den annen side, de fleste av vannene er ferskvann.
Når man sammenligner hav og innsjøer, er størrelsen den største forskjellen. Oceans er store kropper mens innsjøer er mindre vannforekomster omgitt av land. Selv om sjøen har grenser, er det vanskelig å avgrense.
Ocean strender inneholde sand, østers og starfishes. På den annen side, The Lake strendene ikke inneholde sand eller østers eller starte fisk. de bare inneholde småstein
En annen forskjell sett finnes i bølgene Havet har store bølger mens innsjøer ikke har slike store bølger innsjøene er rolige Oceans er. også kaldere enn vannene.
Oceans også kommet med et bredt utvalg av marine skapninger som ikke er sett i innsjøene. havet er hjemmet til de største fiskene og de største marine skapninger. I havet kan man komme over korallrev, som ikke er synlige i innsjøer. Bunnen av innsjøene er det meste sandholdig.
Når man sammenligner dypet, havene er dypere enn innsjøer. den gjennomsnittlige dybden av havene er 13. 000 fot og maksimal dybde kommer til 35. 000 fot. havet kan deles inn i Atlanterhavet, Stillehavet, Arktis og indisk. Lakes kan deles inn i oligotrofisk, mesotrophic og eutrofe.
Oppsummering
Oceans er store vannforekomster som har høy tetthet av salt. På den annen side, de fleste av vannene er ferskvann.
Oceans er store kropper mens innsjøer er mindre vannforekomster omgitt av land.
Oceans strender inneholde sand, østers og starfishes. på den annen side, The Lake strendene ikke inneholde sand, østers eller stjerne fisker.
Mens havene har store bølger, trenger vannene ikke har så store bølger. innsjøene er rolige
Når man sammenligner dypet, havene er dypere enn de innsjøene
Oceans er kaldere enn vannene
havet kan. deles inn i Atlanterhavet, Stillehavet, Arktis og indisk. Innsjøer kan deles inn i oligotrofisk, mesotrophic og eutrofe.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------