Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom AED og defibrillator

En hjertestarter er en enhet som brukes i defibrillering. Det har vært en vanlig brikke i akuttmottak og andre medisinske sentre som er rettet mot å redde livet til mange pasienter som lider av hjertearytmier, ventrikkeltakykardi ( pulseless ) og ventrikkelflimmer blant andre. i løpet av tiden, har disse defibrillatorer som vanligvis sett i TV utviklet seg til å bli mer avansert utstyr som er sagt å være mer effektive enn konvensjonelle defibs. En av disse fremskritt er hjertestarteren
Hjertestarteren, helt kjent som automatisert ekstern defibrillator, er en av de mange typer defibrillatorer dagens Andre typer defibs er: De manuelle defibrillatorer ( ekstern eller intern ), semi automatiske eksterne defibrillatorer, ICD ( implanterbar defibrillator ), bærbar hjertestans hjertestarter, og selvfølgelig hjertestarteren.
en AED er en hendig elektronisk innretning som kan selv diagnostisere de mest fatale hjertearytmier i en pasient. Bortsett fra å diagnostisere hjerterytmen, er det også i stand til å gjøre defibrillering som hva konvensjonelle defibrillatorer kan gjøre. Prinsippet brukes i alle defibrillatorer ( uansett hva slags ) er den samme ' sender et elektrisk støt som direkte vil stoppe den unormale hjerte rytme. Denne stans av arytmi stimulerer hjertet til å produsere normale og effektiv hjerte- mønstre.
hjertestarteren har blitt oppfunnet på grunn av sin enkle bruk. Selv lekmann kan lære å bruke slike uten fullstendig medisinsk bakgrunn. Alt som trengs for en å lære å betjene apparatet er tilstrekkelig defibrillering trening som vanligvis gis i førstehjelp treningsøkter, første responder klasser, og BLS ( grunnleggende livredning ) seminarer. Grunn av sin automatiske natur, er det mye enkel å bruke enn de eldre modellene. du selv trenger mindre trening når du planlegger å bruke en AED. den elektriske støt passerer direkte gjennom veggen av brystet og derfor når pasientens hjerte. A slags innebygd datamaskin med en mikroprosessor er i stand til å få tilgang til fagets nåværende hjerterytme gjennom selvklebende elektroder gjør det kjent for AED operatøren hvis pasienten trengte defibrillering prosesser. Det er to ledetekster, en er hørbar rask og den andre er en visuell påminnelse som guide operatøren hele defibrillering prosedyren. I AED, blir sjokket rant gjennom elektrodeputene.
En. AED er en nyere type defibrillator sammenlignet med konvensjonelle defibrillatorer
2 AED er en bestemt type defibrillator Det finnes mange undergrupper av defibrillatorer brukt i dag.
tre. AED er en mer portabel versjon av konvensjonelle defibrillator.
4. AED er mye enkelt og automatisk.
fem. AED er i stand til å vurdere behovet for defibrillering motsetning til vanlige defibrillatorer
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------