Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom svimmelhet og svimmelhet

Har du noen gang følt at hodet ditt er spinning ? Hva føler plutselig kvalm og forvirret et øyeblikk ? Slike situasjoner noen ganger oppstå uten forvarsel i det hele tatt, og vanligvis, de bare kommer og går. Disse er tider hvor vi lider av et plutselig anfall av svimmelhet, ørhet, og forvirring. Noen ganger hendelsen varer for bare ett andre, men til tider, varer det fra bare noen minutter til timer. årsakene til disse hendelsene kan variere, men det er bedre at vi vet hva de er og hva som kunne ha forårsaket dem.
Til tider føler vi at vi mister vår balanse og kommer til å ha en blackout. Den normale reaksjonen vil være å sitte stille eller lete etter noe å holde på, siden vi faktisk kan falle ned og bli skadet. noen mennesker, som har blitt liggende i lengre tid, kan føle deg svimmel og ør når de plutselig står oppreist. de ville klager over at de føler seg svimmel, mens andre ville si at de føler de led av et øyeblikk av svimmelhet. Selv om disse ordene brukes normalt til å beskrive slike hendelser, og brukes ofte om hverandre, har de forskjellige meninger og betydning.
Først, la oss diskutere begrepet svimmelhet. Hva du trenger å vite er at svimmelhet er beskrivelsen som brukes til en generell følelse av symptomer en person kan ha. Det er vanlig ord som brukes for å betegne sensasjoner forvirring som forårsaker ubehagelige følelser for en person. Det betyr at hvordan de betegne svimmelhet stengler fra et bredt spekter av opplevelser, fra å være ør, følelser av mørkla, å miste balansen. Det er mange årsaker til svimmelhet, fra plutselig reduksjon av oksygen til hjernen på grunn av endringer i stillinger, som når du plutselig står opp etter å ha ligget nede i lengre tid, til øre infeksjoner, og selv reisesyke.
Vertigo, derimot, har en distinkt definisjon som gir den dens viktigste kjennetegn. Det er en mer definert følelse av svimmelhet. Den grunnleggende ting som vi må huske er at vertigo refererer til en spinnende følelse i hodet vårt som fører til forvirring. Dette er den viktigste definerende karakteristikk av begrepet. det kan forårsake skader hvis desorientering blir for mye. i de fleste tilfeller er svimmelhet skyldes mangel av oksygentilførselen til hjernen. Dette er hvorfor det er avgjørende at etter å ha ligget nede i lang tid, må du sakte sitte ned før stående. Endringene i den posisjonen tillate kroppen å justere og blod for å bli tilstrekkelig til hjernen
Du kan klare mer om dette siden kun grunnleggende informasjon gis her
Summary. :
en. Svimmelhet og vertigo er ofte forårsaket av redusert blodtilførsel til hjernen, ørebetennelser eller endringer i balansen.
to. Svimmelhet refererer til samlebetegnelse å betegne svimmelhet, forvirring, og tap av balanse.
tre. Vertigo indikerer en spinnende følelse som forårsaker forvirring.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------