Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom oksykodon og percocet

Pain er en av de vanligste årsakene til enkeltpersoner å søke konsultasjon eller innleggelse. Det er også blant de vanligste årsakene til medisinering utgifter. Faktisk ville mange enkeltpersoner foretrekker å stable opp på smertestillende medisiner i sine hjem for enklere nå og bruke. som sådan, smerte er verken en sykdom eller en sykdom, men snarere bare et symptom som indikerer noe er galt med kroppen. grunn av dette har mye blitt investert på smerte styring og kontroll.
De fleste personer som opplever smerte er gitt ulike smertestillende medikamenter som varierer avhengig av graden og typen av smerte følte. Smerte er en subjektiv ord, siden kun en person kan faktisk føle og beskrive det, og dermed mest helsepersonell måtte spørre hvordan smerte oppfattes. Men nå til dags, har det vært mange funn som tyder på når en person er i smerte. vanligvis forhøyet blodtrykk, økt hjertefrekvens, grimaser, og vokter atferd er bare noen av indikatorene for smerte. Disse subtile tegn ofte betegner og forsterke en verbal proklamasjon av smerte fra en pasient.
Svært ofte skjønt, er smerte bare for mye å håndtere med over- the- counter medisiner og en sterkere dosering eller skjema er nødvendig. Når dette skjer, smertestillende medisiner nå trenger resept fra lege og konstant overvåking for å hindre uønskede reaksjoner. vanligvis smertestillende medisiner for moderate til sterke smerter er i form av opioide analgetika eller narkotiske analgetika som er svært sterke smertestillende midler. Imidlertid må man vet er at disse medikamentene kan forårsake bivirkninger, og noen ganger føre til mindre avhengighet. Dette er grunnen til at en lege er nødvendig når du bruker slike medisiner.
Det er mange narkotiske analgetika utviklet for bruk. Blant dem er Oksykodon og Percocet anses å tilhøre samme klasse av smertestillende, men disse to har en forskjell.
Oxycodone er et opioid analgetikum eller narkotiske smertestillende utviklet nesten 100 år siden. Under disse tider, ble det utformet for å øke opiater. I dag har det blitt utviklet for å behandle moderate til alvorlige opplevelser av smerte. Dette stoffet er vanligvis foreskrevet for pasienter som lider av en plutselig forekomst av alvorlig smerte av ukjent årsak, eller for de som ville gjennomgå en operasjon. Percocet, på den annen side, er også en narkotisk smertestillende utviklet på midten av 1970-tallet. Selv Percocet kan inneholde oksykodon, er det annerledes fordi den har en Paracetamol del som betyr at den har en effekt lik som paracetamol. det er også foreskrevet for moderat til akutte hendelser av alvorlig smerte.
Du kan oppsøke lege hvis du ønsker å vite mer siden bare grunnleggende informasjon gis her
Oppsummering :
en Narkotiske analgetika gir en sterkere smertelindring, men har en øke sjansen for mindre avhengighet.
to. Oxycodone er foreskrevet for moderat til akutte episoder av alvorlig smerte.
tre. Percocet, en kombinasjon av oksykodon og paracetamol, er for moderat " alvorlig akutt smerte.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------