Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom advil og motrin

er over -the -counter narkotika svært populære i mange år nå. Er disse stoffene som har blitt lovlig godkjent for å bli solgt til publikum uten resept fra lege. Videre, disse er ulike klasser av medikamenter som tar sikte på å bekjempe vanlige plager og klager. de ikke trenger resepter fordi de er i utgangspunktet ansett som trygt å bruke med minimal veiledning og ikke forårsake svært alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner hvis de er i bruk. Akkurat som alle narkotiske stoffer, disse er aldri trygt å bli tatt jevnlig i en lengre periode.
Den vanligste blant over-the -counter medisiner er antipyretika og anti-inflammatoriske legemidler, eller kollektivt kjent som, NSAIDs ( Non-steriodal Anti- inflammatoriske legemidler). Disse stoffene blir solgt uten resept fordi de målet de vanligste klagene til ethvert individ som er smerte og feber.
NSAIDs handle på de impulsene som forårsaker prostaglandin utgivelsen. Tenk på det på denne måten, når vi føler smerte, nervene påvirket sende meldinger eller impulser inn i hjernen vår og deretter hjernen sender tilbake signaler i form av nevrotransmittere. Prostaglandiner frigis automatisk som en del av smerten respons. Disse prostaglandiner gjør oss godt klar over smerte som vi føler. Ved å ta NSAIDs, kjemikalier i stoffet stoppe signalstoffene fra å bli aktivert og hindre oss i å føle smerte. Noen medisiner også redusere hevelse som en ekstra effekt. Men en annen effekt mest ettertraktede er dens antipyretic eiendom, noe som kan bidra til lavere kroppstemperatur til ideelle nivåer.
Det er mange typer NSAIDs ute i det fri. Noen av dem har lignende egenskaper, mens andre har ulike effekter. Blant dem kan Advil og Motrin har noen små forskjeller.
Selv om både Advil og Motrin er merkenavn som Ibuprofen, som er en felles NSAID, gjør de inneholder noen forskjeller når det gjelder deres terapeutiske effekter på kroppen. Men du må ta oppmerksom på at disse stoffene er ganske lik i både terapeutisk handling og deres natur.
advil anses som den første blant de to merkene av Ibuprofen som skal utarbeides. Med dette må det lengre tid å produsere en terapeutisk effekt. Klokka vanligvis varierer avhengig av personen tar i stoffet, og dermed er det ingen fast utvalg av sin terapeutiske effekt. Selv om de er både samme, har advil blitt registrert for å få ned feberen litt raskere, men datagrunnlaget er for å bekrefte denne påstanden. motrin er den nyere merke av Ibuprofen, men har samme handling som for advil. Hovedforskjellen kan godt være tiden det tar å produsere en terapeutisk effekt, ettersom motrin fungerer raskere.
Du kan oppsøke en lege om dette da det kun grunnleggende informasjon er gitt her
Oppsummering :
en NSAIDs er reseptfrie legemidler som hjelper lindre smerte og regulere kroppstemperaturen.
to. advil ble utviklet først, tar lengre tid å forårsake en effekt, og reduserer feber raskere.
tre. motrin er nyere og forårsaker raskere terapeutiske effekter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------