Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom Adderall og Vyvanse

Noen foreldre finner barna ikke klarer å holde fokus, eller lytte til hva de sier. Dette kan gjøre foreldre opprørt og miste tålmodigheten, og dermed ofte eller ikke føre til en skjenn. Imidlertid, hva disse foreldrene kanskje ikke være klar over er at en repeterende manglende fokus eller øke aktiviteten fra sine barn ikke kan være fordi enkle atferdsproblemer, men kan allerede være på grunn av noen problemer i hjernens funksjoner. Likevel må foreldrene å være i stand til å skjelne atferd som barna viser som enten et atferdsproblem eller ikke. Dette er fordi enkelte atferd og handlinger kan allerede være ledetråder og symptomene til en av de vanligste barndommen lidelser, som er ADHD.
ADHD, som står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder, er regnet som en av de mest vanligste barndommen lidelser knyttet angivelig forårsaket av en kombinasjon av faktorer. Personer som har gjennomført studier om ADHD kan aldri virkelig finne en vesentlig årsak til denne lidelsen. med dette sagt, har de etablert et sett av kriterier som kan hjelpe foreldre eller foresatte avgjøre hvorvidt deres barn kan allerede ha vist noe som trenger profesjonell oppmerksomhet. Men selv om du er klar over hva som må observeres i et barn, må det likevel en profesjonell til å diagnostisere om at barnet virkelig har ADHD eller ikke.
Når ADHD har blitt diagnostisert allerede, så en forelder står overfor oppgaven med å la sine barn gjennomgå terapi for å kontrollere sin atferd og forbedre deres velvære, til disse barna er i stand til å leve et normalt liv opp til voksenlivet sitt. Foreldre må støtte sine barn gjennomgår behandling, og de bør også være klar over hva som gjøres til sine barn, spesielt hvis medisiner blir gitt. Dermed trenger de å skjelne forskjellen mellom Adderall og Vyvanse.
Adderall, som er en psykostimulerende, består av forskjellige amfetamin, spesielt l og d- amfetamin. Hjelpe kombinasjoner av disse amfetamin kontroll impulsivitet og hyperaktivitet, samt, bedre fokus og konsentrasjon. med denne medisinen, kan det hjelpe et barn å bli mer fokusert og aktiv for å prestere bedre i løpet av dagen, men øker risikoen for bivirkninger. på derimot er Vyvanse en nyutviklet stimulerende for ADHD. Den inneholder 100% d- amfetamin. Den styrer impulsivitet og overaktivitet, å hjelpe en pasient til å bli mer produktiv gjennom hele dagen. Det fører også til mildere bivirkninger enn at av Adderall. Du kan spørre en profesjonell eller gjøre ytterligere lesning for ytterligere informasjon om disse stoffene, ettersom bare grunnleggende informasjon er gitt her
Oppsummering :
en ADHD er blant de vanligste barndom lidelser utstilt ved manglende fokus og oppmerksomhet, og hyperaktive stater.
to. Adderall er en kombinasjon av ulike amfetamin som hjelper pasienter kontroll hyperaktivitet og bedre konsentrasjon.
Tre. Vyvanse er komponert 100% d- amfetamin som fokuserer på hyperaktivitet og impuls
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------