Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom Acyclovir og Valtrex

De fleste, om ikke alle, er klar over hva virus kan gjøre for kroppen. Selv om disse virusene er selvbegrensende, kan de gjøre skade og kunne forlate folk sårbare for andre infeksjoner. Videre kan mennesker har hørt om genital herpes eller bare herpes, og den høye risikoen for overføring, mer spesielt siden det regnes som en seksuelt overførbar sykdom ( STD )
seksuelt overførbare sykdommer, basert på. navnet i seg selv, er sykdomstilstander som påvirker kjønnsorganene, eller munnen i noen infeksjoner, og blir overført til andre personer. For å gi litt bakgrunnsinformasjon, er herpes infeksjon forårsaket av Herpes simplex virus ( HSV ) type 1 eller 2. Denne infeksjonen fører til dannelse av blemmer, og sår på den berørte området. Som kan gjøre en føler såre og kløende. Pus-formasjon kan også forekomme.
Herpes rammer millioner av mennesker. Dessverre er det mange ikke vet om det. Likevel bør ikke dette føre til håpløshet, siden det er medisiner som er effektive nok til å redusere trusselen av viruset, og dermed gjengi viruset inaktive. Disse antivirale medisiner kommer i mange former, selv om acyclovir og Valtrex er de mer populære. De har forskjeller skjønt noe som ville bli omtalt senere.
Acyclovir er den tidligste form for antivirale medisiner spesielt utviklet for genital herpes. Siden etableringen i 1982, den fremdeles i bruk, men i generisk form. det ble først utviklet som en aktuell salve, som er gnidd grundig til det berørte området. nå, det er i muntlig form. på den annen side er Valtrex merkenavnet for Val Acyclovir. Hva er Val Acyclovir ? Val Acyclovir er produktet eller aktive ingrediensen i acyclovir. Dette betyr at når acyclovir tas inn i kroppen, må det brytes ned først til den aktive ingrediensen før den kan handle på herpes virus.
Hvordan fungerer disse stoffene gjøre? Etter å ha blitt brutt ned til sine aktive forbindelser, narkotika blokkere muligheten for viruset å kopiere, noe som gjør dem inaktive. Disse stoffene er effektive under de innledende og etterfølgende tilfeller av infeksjon.
Den andre forskjellen er på antall doser som skal tas per dag for å gjøre narkotika effektiv. Acyclovir må tas 3-5 ganger per dag, for et bestemt antall dager. På den annen side, siden Valtrex er allerede i sin aktive form, kan man bare trenger færre doser per dag for å gjøre det arbeidet.
Oppsummering :
en Acyclovir er en antiviral medisin som først ble utviklet for å behandle herpes ved å blokkere muligheten for virus å gjenskape, og dermed gjør dem inaktive
2. Val acyclovir ( Valtrex ) er den aktive ingrediensen i acyclovir. Dette indikerer at det er sammensatte som virker på virus for å gjengi den inaktiv.
tre. For acyclovir å være effektive, ca 3-5 doser /dag kreves, men siden Valtrex er allerede i aktiv form, da færre doser per dag kan bare være nødvendig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------