Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom OT og PT

Ergoterapi og fysioterapi synes å være det samme, og folk får ofte forvekslet med sine betydninger. Det er imidlertid noen svært viktige faktorer som gjør en stor forskjell mellom de to profesjonene.
Definisjon : ?
 · OT, eller ergoterapi, er fokusert på å gi en pasient en riktig forståelse av sine evner, og hvordan de kan administrere deres helse på en bedre måte. dette er en svært vanlig terapi for dem som lider av en fysisk skade som ikke tillater dem å arbeide selvstendig, eller normalt.
? Â · PT, eller fysioterapi, er fokusert på å gi pasienten den faktiske behandling for skader de måtte ha, enten de svekke sine normale liv eller ikke. Dette er mer relatert til helbredelse av pasientens skader
Tekniske forskjeller.
 · OT vil bli bevandret i de dypere aspekter av menneskelige ferdigheter som involverer hans eller hennes evne til å takle dagens situasjon, og hvordan de kan oppnå? en balanse i mellom. de vil også studere hjemme og emosjonelle miljø, og gi sin støtte i disse feltene.
? Â · PT vil fokusere på skaden, og på å prøve å hindre ytterligere skader. Terapeuten er pålagt å ha en enorm kunnskap om anatomi og muskel-skjelettsystemet av kroppen for å kunne gjøre jobben sin skikkelig
arbeidsmiljøloven : ? Â · En ergoterapeut arbeider i utgangspunktet med rehabiliteringssentre, med personer som har permanente funksjonshemminger, og de som trenger rådgivning på en jevnlig basis De normalt arbeider med svært sofistikert. utstyr, og kan bistå med å gi pasienten den nødvendige mannskaper for å sikre at de blir ivaretatt på forsvarlig måte.
? Â · fysioterapeuter arbeid med sykehus og klinikker som mottar pasienter med skader på grunn av ulykker, og den vanligste av disse er knyttet til nakken og ryggmargen. De jobber med å bidra til fortgang i behandlingsprosessen, for å gi pasienten rask lindring.
Selv om OT og PT krever tilsvarende opplæring, er det viktig forskjell som OT trenger mer trening i muntlig og hånd ferdigheter intervensjoner, mens PT trenger mer postural og grovmotorisk utvikling trening. for å begynne å trene noen av dem, bør terapeuten ha mottatt en bachelor-eller mastergrad i sine respektive felt.
I tillegg er det ofte sett at OT også hjelper en pasient overvinne sine skader i en eller annen måte, og at PT forsøker å hjelpe en pasient å forstå årsakene bak skaden, og hvordan man skal håndtere dem gjennom hjelp av. utdanning Det er tilfeller der både OT og PT arbeider sammen for å hjelpe en pasient med alvorlige traumer forhold
Oppsummering :
en OT er utformet som et verktøy for å hjelpe de som trenger veiledning om hvordan man kan se etter selv.
to. PT er utformet som et verktøy for å hjelpe de skader leges raskere.
tre. OT praktiseres i rehabiliteringssentre, og PT er gjort i sykehus og klinikker.
4. Selv om begge er forskjellige, kan de utfylle hverandre til tider.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------