Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom HøY og GRESS

Spesielt til de personer som ikke ser høyet for ofte, de virkelig ikke kan skjelne anlegget fra grunnleggende gress. Noen ganger de bare ser det som gress som syntes å ha grodd igjen. men egentlig er de nært knyttet til hverandre. Og forrige setning kan holde noen snev av sannhet med det.
Hay er en gress eller kan være en form for gress. Når det henvises til det som en form for gress, er det et kutt gress som er klippet deretter tørket for det formål å bli en dyrefôr eller mat. Hvis det fortsatt ikke skal brukes som mat, så det kan lett lagres noen annet sted. Hay er en vanlig næringsmiddel for husdyr eiere som oppdrar hester, kyr, sauer og geiter. Videre kan det være matet til kaniner, samt, marsvin.
Hay har blitt standard buskapen mat for planteetere når de ekstreme årstider på sommer og vinter kommer. det vil være under disse anledninger at gress og grønt beiter er ikke tilrådelig for dyr beite. Derfor kan høyet fortsatt gjøre utslaget av å levere husdyr med de nødvendige næringsstoffene som trengs for å overleve. Tilsvarende dyr trange på stallen eller låver gjøre bruk av høy oftere enn fritt roaming husdyr. Videre kan høy også referere til en blanding av ulike arter av gress. Den vanligste blandingen av høy kan inneholde gressarter som Bermuda, Timothy, frukthage gress, Brome, Svingelfrø og andre gressarter endemiske innenfor en bestemt region. I enkelte andre tilfeller, er havre, hvete og bygg kuttet når de er fremdeles grønne, slik at de kan gjøres om til høyet. Selv om disse plantematerialer kan bedre utnyttes som halm.
Gress, tvert imot, betegnes graminoids planter. De er karakterisert som urter ha smale blader som vokser fra sin base. Det er faktisk en mer generell term som kan referere til en gruppe av planter ; Under gress, det er mange andre undertyper som inkluderer : sanne gress, starr og siv
Overall, selv om både gress og høy er nære slektninger, de fortsatt ulike på følgende aspekter :
1. Hay er en spesiell type gress eller en blanding av ulike klipp gress klumpet seg sammen i forhold til grunnleggende gress anlegget, som er en mer generell term i seg selv.
to. Hay er i utgangspunktet en ideell plante som mat for husdyr, men ikke alle gressarter kan bli mat for disse typer dyr.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------