Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom mannlige og kvinnelige hunder

Det er en forskjell mellom mannlige og kvinnelige hunder, selv om du kanskje bli overrasket over å finne ut at ryktene forskjellene er ikke helt sant. Den første og mest åpenbare forskjellen mellom mannlige og kvinnelige hunder er størrelse. i nesten alle raser og blandinger ( noen sjeldne unntak gjelder ) på hannhund er større. Selv om hans høyde pleier å være veldig nær kvinnens høyde, han generelt veier mer, er noe mer av standarden som brukes for å bestemme størrelsen på hunden.
Kostnaden for reproduktive sterilisering er også forskjellig for hvert kjønn. Den mannlige hunden lett kastrert. Han er plassert under narkose og testiklene hans er fjernet. Prosessen tar mindre enn tretti minutter for de fleste veterinærer. den kvinnelige hunden er også plassert under narkose, men hun må kirurgisk åpnet, og hennes livmor må fjernes. den gjennomsnittlige lengden på prosedyren er ca en time. Det kostnaden forskjellen vil variere per veterinæren, men vil være mye mer betydning for kvinnelige hundens mer invasiv kirurgi. Den mannlige hunden vil komme mye raskere enn den kvinnelige hunden.
Publikums oppfatning av den kvinnelige hund er en som er forbundet med mildhet, og handler reaksjonsevne. Dette er bare offentlig oppfatning, og er helt usant. Mens vennlighet og mildhet er trekk ved den enkelte hund, mange utleiere er mer villige til å tolerere en stor kvinnelig hund kontra en stor hannhund, basert utelukkende på denne oppfatningen. offentlig oppfatning også tror feilaktig at kvinnelige hunder er lettere å trene, som pleier å gjøre dem mer populære enn de mannlige hunder, når det gjelder å velge en hund for første gang.
Aggresjon er ofte sitert som en forskjell. Aggresjon er ikke basert på kjønn. Den er basert på flere faktorer, inkludert temperament, oppdragelse, opplæring og opplevelser. Du kan ikke spå mye om personlighet basert kun på kjønn når det kommer til rase, er det spesifikke forskjeller mellom menn og kvinner. noen raser er kjent for et sunnere kjønn er for eksempel den kvinnelige mops regnes som en ganske høy risiko hund. for ovarian eller mammary svulster. Den mannlige tyske Shepherd regnes på en større risiko for hofteleddsdysplasi.
Disse grunnleggende forskjellene er vanligvis ikke grunnlag for hvor en velger en hund kjønn. Vi har vanligvis referanser i våre sinn på om vi ønsker en mannlig eller kvinnelig. hunder i alle kjønn kan komme sammen med hverandre, akkurat som hunder av det motsatte kjønn kan kjempe ustanselig. personligheten og rasen, eller blanding, av hunden har mye mer å gjøre med å skape forskjeller, snarere enn bare kjønn.
Oppsummering :
 ° Mann hunder er vanligvis større enn kvinnelige hunder av samme rase eller blanding ?.
? Â · Kvinne hunder er mer kostbart å reproduksjonsskadelige sterilisere.
? Â · Publikums oppfatning av den kvinnelige hunden er mykere og mildere enn hannhund.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------