Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom kviser og kviser

Zits tendens til å dukke opp når olje-og melanin kjertler i huden bli tett. Dette resulterer i en hevet pop som produserer puss. Zits er generelt smittsom i naturen og har en tendens til å spre seg hvis uforsiktig spratt fører til dårligere vilkår. på den annen side, kviser resultat fra blokkeringen som oppstår i huden porene. kviser vises som reises pustler eller papler og er veldig smertefullt. Akne kan være en aktiv element forårsaker kviser.
En av de viktige egenskapene til zits som skiller disse fra kviser er at disse kan oppstå hos personer fra alle aldersgrupper, inkludert tenåringer til midten av 30-årene til gamle mennesker. Zits ikke nødvendigvis skje på ansiktshuden alene og kan vises på andre deler av kroppen. Men kviser forekommer særlig i tenåringer som et resultat av de hormonelle forandringer som fører til over sekresjon av melanin forårsaker hud pore blokkering. Dessuten kviser oppstår primært i ansikts -regionen.
Noen av de vanligste årsakene til kviser er, stress og bygge opp av giftstoffer i kroppen. Infeksjoner kan også til tider føre til kviser. Stress er en betydelig årsak som oftere enn ikke det er ikke bare en mental tilstand, men kan også påvirke fysisk helse og giftnivået i kroppen. Forbruk av stekt og fet mat, bruk av kosmetikk som særlig påvirker huden, arvelig lidelse og hormonell ubalanse under pre-menstruasjon fase og pubertet er noen av de andre problemene som kan forårsake kviser. På den annen side, er pubertet en av de viktigste faktorene som forårsaker kviser. de talgkjertler i huden er ment å produsere sebum som kan til tider lime Shedding døde hudceller i epidermal lag. Dette fører til en blokkering i pore. Overdreven testosteron sekresjon under puberteten fører til en økt sekresjon av sebum som fører til tilstopping som blir infisert av bakterier og forårsake kviser. Sammendrag :
1) Zits oppstå når melanin og olje glands i huden blir tilstoppet mens, kviser overflaten når det er blokkeringer i huden porene
2) Zits til alle tider. er smittsomme og hvis poppet kan forverres. Kviser er ikke nødvendigvis smittsom hele tiden.
3) Kviser tendens til å forekomme mer spesielt ved en bestemt alder som er pubertet alder mens zits kan oppstå for folk i alle aldre.
4) Årsaker til kviser er fet mat, kosmetikk, hormonell ubalanse og stress mens liming av Shedding hud med talg og videre bakteriell infeksjon er den viktigste årsaken som fører til kviser.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------