Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom kjønnsvorter og herpes

Herpes, spesielt genital herpes, er en seksuelt overførbar sykdom. Det påvirker mange mennesker i USA. Men det er også vanlig for folk å forvirre genital herpes og kjønnsvorter vorter. Det er en rekke forskjeller mellom de to forholdene. her er noen måter du kan identifisere dem.
Grunner
Kjønnsvorter kan være forårsaket av humant pappiloma virus eller HPV. herpes derimot er forårsaket av HSV1 eller HSV2 viruset. Hvis du har en HSV1 infeksjon, er du sannsynligvis til å utvikle oral herpes. HSV2 forårsaker genital herpes. Men disse forskjellene er ikke gjensidig utelukkende.
Hvordan de spres ? Herpes er generelt leid fra hudkontakt. Det er egentlig en seksuelt overført sykdom. når en annen person kommer i kontakt med infiserte området, kan viruset komme inn i kroppen og fortsetter å ligge inne i en latent tilstand det blir aktiv i kroppen når immunsystemet for flyselskapet er kompromittert til en viss grad.
En genital vorte vises som en hard eller myk kul på dine private deler. Det kan ofte forveksles med papler, angiokeratomas eller Fordyce flekker. Dette er også spres ved hudkontakt.
Symptomer
Herpes resultater i lesjoner i de berørte områdene. Dette kan starter som røde nupper som utvikler seg til blemmer eller åpne sår. de kan også ta form av lesjoner som virker scabbed over. hele affæren tar ca 10 dager å utvikle. perioden, det pasienten kan også lider av kløe på huden ledsaget av smerter i noen tilfeller.
de genital warts, vanligvis forårsaket av HPV er forskjellige. De kan forbli asymptomatisk i lang tid. Mennesker som kontrakten HPV kan gå uten symptomer i flere dager, og fjerne infeksjonen i løpet av få dager, uten engang å komme å vite om det.
Behandling
Det er mye forskjell mellom behandlingen gis for genital warts og herpes lesjoner.
HPV -viruset har ingen kur. Men ikke få panikk riktig ennå. den gode nyheten er at kroppen vil kvitte seg med det i noen dager av seg selv. Men hvis du har genital herpes, eller til og med en muntlig én, kan legen forskrive sterkere antivirale medisiner for deg. Disse kan forkorte varigheten av angrepene eller forårsake mindre hyppige utbrudd. Det er viktig å forstå at kroppen ikke kan kureres av det ved disse medikamentene.
Oppsummering
en. herpes forårsakes av virus HSV1andHSV2 genital warts er forårsaket av humant pappiloma viruset
2 Symptomer på herpes er blemmer og sår, ledsaget av smerte og kløe. HPV genital warts er vanligvis sett på som små og smertefri støt på huden
3 Både spres ved seksuell kontakt.
4. Herpes er behandlet av sterke anti viral narkotika. Men kjønnsvorter forårsaket av HPV forsvinne uten behandling. så legen kan bare be deg om å vente det ut !
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------