Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom gode karbohydrater og dårlige karbohydrater

karbohydrater er karbohydrater-. Sukker og stivelse som er ansvarlig for et større del av energien som kroppen vår trenger byggesteinene i alle karbohydrater er tre elementer nemlig hydrogen, karbon og oksygen.
Mat konsumert i sin naturlige tilstand, det vil si mat som ikke er behandlet eller endres før konsum er kjent som gode karbohydrater. gode karbohydrater har også en høy mengde fiber, som igjen er nødvendig for en sunn kropp. matvarer med høy mengde fiber er i stand til å gi masse energi over en lengre periode. Kanskje, det er derfor en kropp som har konsumert gode karbohydrater føles full. Mat med høyt fiberinnhold hjelpe våre respektive organer for å fjerne giftstoffer og også redusere kroppens kolesterolnivå.
De gode karbohydrater er også rik på mineraler, næringsstoffer og vitaminer. glykemisk indeks av gode karbohydrater er vanligvis lav. Ved å ta i gode mengder av gode karbohydrater, kan man unngå en plutselig blodsukker økning. Dette er kritisk for diabetespasienter som har behov for å kontrollere sitt blodsukker nivå ofte. Frukt, belgfrukter, grønnsaker, frø, nøtter, hele korn brød, fullkorn pasta, hele korn korn etc er gode kilder til gode karbohydrater. Meieriprodukter som melk, ost og smør kan også være gode kilder til gode karbohydrater.
I sin tur dårlige karbohydrater er matvarer som er raffinert og bearbeidet før den konsumeres. kort sagt, kan all mat som er endret fra sin naturlige tilstand før den blir spist av en person være merket som en dårlig karbohydrat. Når den naturlige maten blir behandlet, blir det blandet med konserveringsmidler, farge og aromaer som slår den inn i dårlige karbohydrater.
Matvarer som inneholder dårlige karbohydrater er generelt velsmakende og beste selgere. Produsentene dem også markedet i lett -for- bruk pakker. Fordi konserveringsmidler inngår i ? disse matvarer kan ikke bli fordøyd lett og føre til toppene i blodsukker. Hvis forlates uten tilsyn, blir det svært skadelig for kroppen. Noen av elementene som inneholder dårlige karbohydrater er confectionaries, kaker, bakverk, brus osv.
Fortsatt forbruket av dårlige karbohydrater vil resultere i at personen få vekt. Kalorier er ikke tilstede i dårlige karbohydrater, de er tomme og deres ernæringsmessige verdi er minimal. Folk tidkrevende dårlige karbohydrater utsette seg for mye risiko i livet sitt. Bad carb forbrukerne som regel ende opp klager om hjertesykdommer, fedme, diabetes osv.
Det er en markant forskjell lagt merke til i den menneskelige kroppen når de to ulike karbohydrater er konsumert. energien nivået går opp en stor grad om god carb er konsumert og tvert imot, når den dårlige carb er fortært energinivået ta en drastisk dukkert.
Hvis det er en dukkert i energinivået grunn dårlige karbohydrater, kan man overvinne problemet ved å legge mer mengder protein til maten. For å sikre en rolig, rolig og sunt liv personen bør være forsiktig med hva forbrukes
Oppsummering :
1 karbohydrater i sin naturlige tilstand er de gode karbohydrater mens bearbeidede seg er de dårlige karbohydrater.
to. fiberinnholdet er høyt i gode karbohydrater og lavt i dårlige karbohydrater.
tre. i gode karbohydrater energinivået fortsatt høy i lang tid, men i tilfelle av dårlige karbohydrater det kommer ned raskt.
4. gode karbohydrater inneholder vitaminer og mineraler i overflod, mens dårlige karbohydrater inneholder kalorier.
fem. gode karbohydrater er vanskelig å fordøye, men sunn og dårlige karbohydrater, men skadelig er lett fordøyelig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------