Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom antacida og H2-blokkere

De fleste vet hva antacida er. Ja, de er de legemidler eller stoffer som kan nøytralisere magen sin sure miljøet. Har imidlertid publikum generelt begynte å akseptere dette begrepet som navnet for alle anti -syre narkotika når det faktisk er det ikke. Folk som er mindre kjent med syre-synkende medisiner tendens til å bruke begrepet syrenøytraliserende så det er mye enklere i forhold til H2-blokkere og protonpumpehemmere, Vel, sistnevnte narkotika er den andre anti-surhet type medisiner som nesten har samme funksjon som syrenøytraliserende midler, men varierer i sine virkningsmekanismer.
Antacida er stoffer som har en tendens til å motvirke syrene i magen. Derfor er de mer eller mindre baser (det motsatte av syrer ) eller grunnleggende stoffer. Når magene samlede syre pH går farlig ned, kan personen føle litt smerte i epigastriet området på grunn av for mye syre. det er der antacida kommer inn. de heve pH i magesekken for å gjenopprette den ideelle pH -nivå som er akkurat surt nok. berømte syrenøytraliserende midler er Maalox suspensjoner og kalsium tums.
på den annen side, er en H2 blokker er virkningsmekanismen veldig mye forskjellig fra antacida. Det blokkerer faktisk virkningen av histamin på mage veggen. Dette histamin visstnok fungerer på veggens parietalceller gjør det produserer mer syre. Ved å blokkere det, H2-blokkere har en tendens til å redusere sure sekreter fra nevnte cellene. derfor er disse stoffene er teknisk kjent som H2-reseptorantagonister. de mest kjente H2-blokkere er Cimetidin og Rantidine. Fordi begge klasser av narkotika henger sammen, de er ment til bruk for det samme tilfeller av dyspepsi og magesår selv om deres effektivitet har lenge blitt forbigått av en annen gruppe av syre krigere betegnes som protonpumpehemmere ( PPI ).
I forhold til narkotika til legemiddelinteraksjoner antacida har blitt observert å redusere biotilgjengelighet ( brøk stoffet dose som går til cellene i kroppen ) av enkelte stoffer som tetracykliner når de brukes sammen i tilfeller av ustabile gastrisk pH nivåer.
på den annen side har Cimetidin fått mye kritikk på grunn av dens iboende evne til å påvirke kroppens normale hastighet av bruk ( metabolisme ) og utskillelse av enkelte legemidler ved å hemme noen viktige enzymer i kroppen som P450. i denne forbindelse er stoffer som warfarin, lidokain, kalsiumkanalblokkere og mange andre nøye administrert fordi Cimitidine kan tendens til å øke disse stoffer ' serumnivåer hvis gitt samtidig ( til sammen ).
Sammendrag :
en Antacida heve magen pH-verdi gjennom en syre nøytraliserende effekt for å motvirke surhet mens H2-blokkere hemmer virkningen av histamin å forhindre at enkelte magen celler fra å produsere for mye syre.
2 Antacida har et alvorlig problem når det gis sammen med tetracykliner mens pasienter som bruker H2-blokkere må nøye overvåke blod nivåer av enkelte legemidler administreres med det som lidokain og warfarin siden H2-blokkere har en tendens til å øke serumnivået av. andre rusmidler.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------