Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom vanilje og fransk vanilje

Forskjellen mellom vanilje og fransk vanilje kan forklares ved hjelp av deres bruk i to næringer. Næringsmiddelindustrien og duften bransjen
Vanilla
Vanilla er en bønne. det er den nest dyreste krydder etter safran Selv om det er veldig dyrt, er det brukt kommersielt, samt innenlands det brukes hovedsakelig i baking, aromaterapi og parfyme industrien.
den tilhører orkidé familien og anses å ha en av de mest eksotiske smaker kjent mann. Hvis du vil trekke smaken av vanilje, blir bønnene destillert i alkohol. Senere, er dette utdraget brukes som smakstilsetning mat.
Det er tre store regioner hvor vanilje dyrkes. Den første regionen inkluderer: Madagaskar, Reunion, og tropiske regioner langs Indiahavet den andre regionen er: Vestindia, Sentral-Amerika og Sør-Amerika den tredje regionen er det sørlige Stillehavet
bruk i næringsmiddelindustrien
i næringsmiddelindustrien er vanilje hovedsakelig brukes i baking og lage iskrem. Vanilla brukes mest i utarbeidelsen desserter. Det er oftest brukt i iskrem industrien. Både smaker, vanilje og fransk vanilje, er avledet fra pods av vaniljestang, men den største forskjellen mellom to er basen.
vaniljeis er smaksatt med enten ekte bønner lagt under matlaging eller ekstrakt av vanilje avhengig kostnaden for produktet. den har en blekere, hvitere utseende enn fransk vanilje. basen av vanilje iskrem er krem. Mange ganger flekker av vanilje legges i vanilje iskrem. Disse iskrem trenger ikke noe oppvarming prosess.
Fransk vaniljeis har eggeplomme i den. Eggeplommen er ansvarlig for de rike gule fargen på fransk vanilje. Eggeplomme er. også ansvarlig for en jevnere konsistens på iskremen franske vaniljeis har ikke flekker av vanilje, de er anstrengt ut under stekingen bunnen av franske vaniljeis er egg snarere enn fløte. Dette preparatet krever oppvarming som base er faktisk en vaniljesaus Spør en kokk, og han vil fortelle deg at fransk vanilje er vaniljesaus -basert iskrem som inneholder eggeplomme, og vaniljeis er krem -basert iskrem med vanilje. smakstilsetning.
Bruk i Fragrance Industri
Vanilla duft er mest brukt blandet med litt annen duft. De brukes til å blande med andre dufter som blomsterduft eller fruktige dufter. Den har en dempet duft.
fransk vanilje er en duft solgt som en enkelt duft Det er ikke blandet og har en søt og buttery duft Sammendrag:
en Vanilla brukes å lage iskrem som er blekere og hvitere i fargen, mens fransk vanilje er gulaktig og rikere i tekstur
2 Vanilla har flekker lagt til dem. fransk vanilje har flekker anstrengt ut av dem.
tre. Vanilje er krem -basert iskrem mens fransk vanilje er vaniljesaus- basert med eggeplomme.
4. For å utvikle en vanilje duft, fruktig eller floral luktene er blandet til vanilje, fransk vanilje er en duft på eget
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------