Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom teskje og spiseskje .

Forskjellene mellom en teskje og en spiseskje er ikke veldig vanskelig å forstå og huske. En spiseskje er en større skje enn en teskje. I hver bestikk eller bestikk, er det gafler og kniver større skjeer og mindre skjeer. de større kalles spiseskjeer mens de mindre kalles teskjeer.
Dette er beskrivelsen av en standard bestikk. Vi er ikke beskriver et sett der det er fisk kniver eller dessert skjeer fordi ss er mindre enn de spiseskjeer og større enn teskjeer.
teskjeer
teskjeer er en del av en bestikk som brukes i røre eller i drikker eller legge sukker til te eller kaffe. Det er alltid betegnet som ts.
teskjeer brukes i måling volum mens matlaging, og de er også brukt som et mål på volum for medisin resepter. volumet av en teskje varierer i henhold til land. for eksempel, er en teskje lik 1 /6 gram, en teskje er lik 1/48 av en kopp, og en teskje er lik 1/768 av en gallon i USA. i USA er det teskje skal holde 5 milliliter av føderale regler.
Spesielle skjeer bør brukes til å måle medisiner fordi vanlige typer teskjeer kan holde 2 5 til 6 milliliter væske for tørre målinger, er to ulike målinger brukt. toppet eller flatet teaspoonfuls.
teskjeer er av mange typer: ss ( litt større enn en teskje )
Bar skjeer ( samme som en teskje )
Coffee skjeene (. de er mindre enn teskje ).
Orange skje eller grapefrukt skje.
Iste skjeer (de har lange håndtak og brukes i å spise iskrem ).
ss
De er en del av et bestikk som brukes i servere mat. Noen ganger kan de brukes i tilberedning av mat også. Det betegnes som ss.
ss brukes også for å måle volum for oppskrifter. en spiseskje er lik 1 /2 gram. i Australia er en spiseskje lik 4 teskjeer eller 20 ml. i Storbritannia var spiseskjeer av den viktorianske samt edvardiansk 25 milliliter, noen ganger var enda større.
Tørre målinger som brukes i matlaging er toppet eller flatet spiseskjeer.
Oppsummering :
1. En teskje er mindre i størrelse enn en spiseskje
2 ss brukes i tilberedning av mat og servering. de er ikke involvert i å sette på bordet, mens teskjeer brukes i røre eller i drikker eller legge sukker til te eller kaffe og sett på bordet
3 ts er alltid betegnes som. ts. mens spiseskje betegnes som ss.
4. måling -messig forskjellen kan forklares på mange måter. målingen av en væske innkvartert i skjeen kan være differensiert slik :
1 spiseskje er lik 3 ts. Hvis vi setter det mer nøyaktig, to. 9 teskjeer tilsvarer 1 spiseskje i USA.
En annen måte å vise den eksakte forskjellen er 0. 5 gram er lik 1 spiseskje i USA er 0. 166666667 gram er lik 1 teskje i USA. Dermed forskjellen mellom spiseskje og teskje er 0. 333333333 unser i USA.
i USA, er en teskje lik 1 /3 ss.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------