Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom samsung pulserende og T-Mobile mytouch 4G

Vibrant og myTouch 4G er to smartphones som du kan velge når du abonnerer på T-Mobile. Førstnevnte er laget av Samsung, mens sistnevnte er fra HTC, men det tar på merkevarebygging av T-Mobile. du kan enkelt lage et skille mellom de to enhetene når du plukker dem opp som myTouch 4G er omtrent 30 % tyngre enn den pulserende. Det er tykkere ved en barbering, men er smalere med nesten en hel centimeter.
forskjellen i størrelse og vekt er ganske overraskende gitt at Vibrant 4G har en 4-tommers skjerm i forhold til tre. 8- tommers skjerm du ville finne på myTouch 4G. Bortsett fra å være større, er skjermen på Vibrant også betydelig bedre. Det er en AMOLED -skjerm som har bedre fargegjengivelse og strømforbruk enn LCD -skjermen på den myTouch 4G. The Vibrant er også utstyrt med gorilla glass for bedre skjerm beskyttelse mot riper fra nøkler og andre harde gjenstander.
Minne er trolig en av de viktigste ulempene ved den pulserende. Selv om det har mer rom for lagring ved 16GB forhold til 4GB på myTouch 4G, har det bare 512MB RAM, mens myTouch 4G har 768MB. Den minste mengden minne kan bli en flaskehals i visse situasjoner gjør det pulserende litt treg til tider. En brist av Vibrant er mangelen på en sekundær kamera kjent som en front- mot kamera som er beregnet for videosamtaler. VGA-kameraet på myTouch 4G kan være liten, men den gjør jobben. de viktigste kameraene er ganske mye likt som de begge har samme oppløsning og kan ta opp 720p video.
annen mangler funksjonen er FM -radio som kan være et utmerket alternativ hvis du er lei av musikken din, eller du bare ønsker å høre hva som skjer i ditt område. Hvis du har en ubegrenset datatilkobling, men du kan få en av de mange Android apps som lar deg lytte til nettradio
Oppsummering :
1. Vibrant er lettere og tynnere enn myTouch 4G.
to. The Vibrant har en større og bedre skjerm enn myTouch 4G.
tre. The Vibrant har mer ROM, men mindre RAM enn myTouch 4G.
4. den myTouch 4G har en sekundær kamera mens Vibrant ikke.
fem. den myTouch 4G har en FM -radio mens Vibrant ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------