Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom road sykkel og triathlon sykkel

Sykler er tilgjengelige i forskjellige utførelser i henhold til kravene. Er Vegen sykkel og triatlon sykkel to forskjellige typer sykler som har en annen hensikt å tjene. De triathlon sykler er designet for å utføre i triatlon arrangementer. i triatlon arrangementer, er en svært høy hastighet kreves for korte avstander på sykler. landeveissykler er utviklet for pakke ridning og sykler bare hendelser som krever lengre avstander skal dekkes. disse to skiller seg i grunnleggende design og struktur.
Triathlon Bike
De triathlon sykler er designet med en bratt sete på midten bar sykkelen. seterøret vinkelen er rundt 80 grader. Dette fører til at vekten av biker til være rettet i en retning fremover og lindrer det totale presset på hamstrings. denne stillingen er bedre i en aerodynamisk forstand. Det skyldes dette at syklisten oppnår høy hastighet i en mindre tid som underarmene er uthvilt på sykkelstyre (Aero bars ). røret toppen av dekket av triatlon syklene er vanligvis kortere.
I triathlon sykler skiftende girene er til stede på slutten av aero baren. Dette tillater rytteren å flytte sammen med den minste bevegelse av kroppen for å oppnå en høyere hastighet.
ramme på disse syklene består av folie -formede Bladed rør. Dette er gjort slik for å redusere drag opptrer på sykkelen ved en reduksjon i uro som luften beveger seg over sykkelen og også for å gjøre sykkelen tyngre.
de triathlon sykler har hjul med en dyp tallerken som forbedrer aerodynamikken på sykkel. Landeveissykler
Utformingen av landeveissykler er noe forskjellig fra de triathlon sykler. Setet i denne sykkelen har en tilt i en vinkel på ca 75 grader. Håndtakene er plassert på en måte som gjør maksimal effektivitet og rask responstid som er avgjørende for pakken ridning.
i landeveissykler skiftende mekanismen ligger på midten av aero baren. her, for å skifte tannhjul, en hånd bevegelse er nødvendig som bøyer den syklisten fra den beste aerodynamiske balansen.
rammen road sykkel består av runde rør. Hovedtanken bak dette er å redusere den totale vekten av sykkelen.
Når det gjelder hjul, er landeveissykler sammen med lav profil hjul. Disse reduserer den totale vekten på sykkelen.
Sammendrag :
en triathlon sykler blir brukt i triatlon arrangementer Disse hendelsene krever en kort span av sykler i svært høye hastigheter som utvikler seg til et annet arrangement. landeveissykler brukes i pakken ridning og lengre løp som Tour de France
2 veien sykkel og triatlon sykkel forskjellig i front end struktur, skiftende, og geometri.
tre. En Triathlon sykkel er dyrere enn en vei sykkel.
4. Triathlon sykler er tyngre enn landeveissykler.
fem. landeveissykler er gjort i henhold til strenge internasjonale sykkelforbundet, UCI eller, forskrifter Triathlon sykler ikke følger slike regler
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------