Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom nesen og halen på en skateboard

Halen og nese av et skateboard kan se nesten det samme. For noen skateboard, der nesen og halen har samme vinkel, kan du skate uansett. Men det er andre skateboard med forskjellige vinkler i nese og hale som kan gjøre en forskjell.
for mange skateboards, nesen og halen har ulik form eller concaves. fleste skateboards har en nese med en spesiell lyse farger hardware på den slik at løperne kan enkelt skille den fra halen.
For old school skateboard, er nesen flat og rund og halen er bøyd oppover. Selv skateboard som selges i dag har de samme målene, slik at noen ganger kan det være meningsløst å skille nesen fra halen.
Hvis slutten av skateboard er mindre, så er det halen, og jo større del er nesen. Et annet uttrykk for nesen er fange fordi det faktisk fanger foten din når du gjør en Ollie. Så nesen burde være større for å bedre fange din fot. halen av skateboard er mindre og er litt nærmere bakken for å få en bedre pop og raskere respons. Det er faktisk vanskeligere å skate når du bruker den større enden av skateboard som en hale. For noen skateboard, er halen brattere, lengre og bredere mens nesen er skarpere og smalere. Men du kan gjøre mer triks når nesen på skateboard er bredere og større.
nesen og haler av skateboards kan beskyttes. nesen er beskyttet ved å plassere en nese vakt laget av en plast støtfanger som beskytter fronten av et skateboard. det er vanligvis brukt for old school skateboard. mens halen kan dekkes med en hale vakt som er et plastdeksel som beskytter halen.
For skateboards med samme halen og nesen, kan du skate ved å bytte dem. Men hvis du skate frem med den ene enden bare, så det kan lett bære den ned når du gjør lastebiler, dekk, og pussingen. Hva er bra med denne ideen er det vil være mer behagelig å gå på skøyter og gjøre forskjellige triks selv om det ville være vanskelig å bryte, og skate når skateboard blir slitt ned på den ene enden. Så det er bedre å bytte begge ender av skateboard slik at det ville slites jevnt
Oppsummering :
en. Halen og nese på skateboard se akkurat det samme, men som oftest varierer i vinkler for å skille dem.
To. Nesen har en spesiell lyst farget maskinvare for å skille den fra halen.
tre. For old school skateboard, er nesen flat og rund mens halen er bøyd oppover.
4. For noen skateboard, er halen mindre og nesen er større. Men neser bør være større for å bedre fange din fot.
5. Tails av skateboards er mindre enn nesen, og det er ganske mye nærmere bakken som forårsaker den å slites fortere.
6. Nesen kan beskyttes med en nese vakt mens halen er dekket med en hale vakt for å hindre dem fra seg.
7. For skateboards med samme nese og hale, er det bedre å bytte bruker dem slik at hver ende ville ha likt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------