Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom mokasiner og loafers

mokasiner og loafers er forskjellige typer sko. En mokkasin er en sko som er laget av hjorteskinn eller annet mykt skinn. Den består av en såle og sider laget av et enkelt stykke lær som er sydd sammen på toppen. på den annen side, loafers er flate sko som ikke har snøring. En dagdriver er laget fra flere skinn stykker.
En av de viktigste forskjellene er at mokasiner har har blonder og loafers ingen lisser. loafers kan også kalles åpne sko eller slip -ons.
Loafers dukket først opp i Norge i midten av 1930-tallet. Loafers begynte som casual sko og vunnet popularitet i senere år. mokasiner var sko som ble mye brukt av indianere spesielt jegere og handelsmenn.
motsetning loafers, mokasiner har en myk og fleksibel såle, og den øvre delen er foret med broderi
ordet Moccasin er avledet fra det Algonquian språk Powhatan ord makasin og fra Proto-. Algonquian ord maxkeseni mening sko. i 1930-årene, nordmennene som produserte den mokkasin stil av sko eksporteres det til resten av Europa, som så ble tatt opp av amerikanerne og ble skamrost av Esquire magazine. Noen av bildene hadde omtalt norske bønder i et storfe avslapning område. Det var Spaulding familien i New Hampshire som begynte å lage sko i utgangspunktet basert på mokkasin design. De ga disse designene navnet loafers.
Loafers blir brukt som tilfeldig eller uformell slitasje i Amerika og enkelte europeiske land mokasiner er slitt i veldig formelle situasjoner svart og brun laced /non-laced skoene er på moten. selv loafers ble designet som herresko, er det flere design som passer kvinner.
Oppsummering :
en A mokkasin er en sko som er laget av hjorteskinn eller annet mykt skinn Den består av en såle og sider laget av et enkelt skinn stykke som er sydd sammen. på toppen.
2. Loafers er flate sko som ikke har snøring. En dagdriver er laget fra flere skinn stykker.
tre. mokasiner har blonder og loafers har ingen snøring. loafers kan også bli kalt åpne sko eller slip-ons.
4. mokasiner var sko som ble mye brukt av indianere spesielt jegere og handelsmenn. Loafers dukket først opp i Norge i midten av 1930-tallet. Loafers begynte som casual sko og vunnet popularitet i senere år.
Fem. Motsetning loafers, mokasiner har en myk og fleksibel såle, og den øvre delen er foret med broderi.
6. Loafers blir brukt som tilfeldig eller uformell slitasje i Amerika og enkelte europeiske land. mokasiner er slitt i veldig formelle situasjoner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------