Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom mescal og tequila

Mescal er en alkoholholdig drikk laget av Maguey plante av Agavaceae plantefamilie som er innfødt til Mexico. Natives drakk gjærede drikker laget fra Maguey anlegget da spanjolene kom til deres land. etter en stund klarte de å skape en destillert drikke som de kalte mescal.
den er laget i Oaxaca fra hjertet av Maguey plante som kalles Pina. den beste mescal er laget med Manso variasjon, men espadin, arroquense, og tobala er også bra. Det finnes to typer mescal : De som er laget med ren Maguey og de som er laget med 60 % Maguey og andre ingredienser
Mescal har fire kategorier:
White som er klar og ikke alderen.
Dorado eller golden som er blandet med et fargestoff agent og ikke alderen
Reposado eller anejado som er i alderen i trefat for to til ni måneder
Anejo som er i alderen i trefat i minst tolv måneder. Tequila, derimot, er en alkoholholdig drikk som er laget av den blå agave anlegget. Det ble først laget i det 16. århundre på stedet der byen Tequila ligger. Dag kan det bare bli produsert i delstaten Jalisco og noen områder av statene Guanajuato, Michoacán, Nayarit, og Tamaulipas.
Tequila destilleres to ganger og er glattere enn mescal som destilleres kun én gang som mescal, tequila har også to typer: rene og blandet, og det har fem kategorier:
Blanco ( hvit ) eller Plata ( sølv ), ikke aldret eller alderen to måneder på eikefat.
Joven ( ung ) eller Oro ( gull ), en blanding av Blanco og Reposado.
Reposado ( hvilte ), alderen for to til mindre enn ett år på eikefat.
Anejo (i alderen ), i alderen ett til mindre enn tre år på eikefat.
ekstra Anejo ( ekstra år ), alderen i minst tre år på eikefat.
Mens tequila er mer populært, er mescal tydelig grunn av ormen som kan finnes i flasken som inneholder drikke. Dette forekommer naturlig i noen flasker, men produsentene har vært kjent for å sette ormer i flaskene for å selge mer av produktene sine
Tequila og mescal produseres også annerledes. Ved å gjøre mescal, er hjertet av Maguey anlegget bakt i en grop ovn som er dekket med lag av matte og jord mens i lage tequila, blir hjertet av blå agave anlegget bakt eller dampet i ovner.
Sammendrag :
en Mescal er en alkoholholdig drikk fremstilt av ulike varianter av agave eller Maguey anlegget mens tequila er en alkoholholdig drikk fremstilt av blå agave anlegget
to. mescal destilleres kun én gang mens tequila destilleres to ganger.
tre. mescal ofte inneholder spiselige ormer som de fleste produsentene benyttet i flasken for å øke salget, mens tequila ikke.
4. Hjertet av agaveplanten er bakt i en grop ovn for mescal mens den er bakt eller dampet i en ovn som ligger over bakken for tequila.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------