Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Samsung Galaxy S II og Google Nexus s

Samsung Galaxy S II og Google Nexus S er faktisk laget av samme selskap, Samsung, men markedsføres under forskjellige merkenavn som Nexus S er åpenbart under Google banner. den mest åpenbare forskjellen mellom de to er mangelen på Samsung merkevarebygging i Nexus S Nexus S kjører vanilje Android mens Galaxy S II har noen Samsung programvare. i e. TouchWiz UI.
The Galaxy S II, som er den nyere av de to, har bedre spesifikasjoner enn Nexus S. Den har en større 4 3-tommers skjerm enn Nexus S ' 4-tommers skjerm. Selv om begge telefonene bruker samme teknologi fra Samsung Galaxy S II også vinner i form av fysiske dimensjoner som det. er ganske tynnere og lettere enn Nexus S. En svak økning i høyde og bredde er uunngåelig vurderer større skjerm, men Samsung fortsatt klarer å holde økningen til et minimum. Galaxy S II bare har mer hestekrefter enn Nexus S. den har en dual core prosessor og doble minnet til Nexus S. Selv om den ekstra kraften i Galaxy S II er ikke alltid nødvendig, er det svært praktisk når du kjører flere programmer samtidig eller i CPU intensive applikasjoner som video -opptak.
Kameraene av Galaxy S II er også langt overlegne i forhold til de du skulle finne på Nexus S. den tidligere har en 8 megapiksel hovedkameraet og et 2 megapiksel sekundært kamera mens sistnevnte bare har 5 megapiksler og 0. 3 megapiksler henholdsvis. Som nevnt før, kan det prosessorkraft på dual core prosessor bli tatt nytte av i videoopptak. Nexus S er begrenset til WVGA video -oppløsning på 30 fps. På den annen side er Galaxy S II i stand til innspillingen HD-kvalitet video. Brukerne kan selv velge om du vil skyte på 720p eller ved et fullt. 1080p oppløsning
Oppsummering :
en Galaxy S II har en større skjerm enn Nexus S
to The Galaxy S II. er lettere og tynnere enn Nexus S.
tre. The Galaxy S II har en dual core prosessor, mens Nexus S ikke.
. 4. Galaxy S II har en høyere oppløsning sensor enn Nexus S.
5. The Galaxy S II kan ta opp HD-kvalitet video mens Nexus S ikke kan.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------