Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom HTC utrolig s og ønske s

The Incredible S og Desire S er bare mindre oppdateringer til enheter med samme respektive navnene sans S. Bortsett fra oppdaterte prosessorer og GPU, er det ikke mye nytt å begge telefonene. Som Incredible S fortsatt opprettholder sin høyere pris, er det forventet å ha bedre egenskaper til å begynne med, den Incredible S har en litt større 4- tommers skjerm i forhold til Desire S ' tre. 7- tommers skjerm Andre sider av skjermene er identiske, inkludert oppløsning ( 480x800 ), farger (16m ), og type ( S-LCD).
En annen forskjell mellom Incredible S og Desire S er kameraet. De utrolige s Sports høyere oppløsning sensorer i både hoved-og sekundær -kameraer. De faktiske spesifikasjonene for den utrolige S kameraene er 8 megapiksler for hovedkameraet og 1. 3 megapiksler for videregående. på den annen side, har Desire S 5 megapiksler og 0. 3 megapiksler henholdsvis. Det er ingen forskjell når det gjelder til video -opptak som begge telefonene er i stand til opptak i 720p. Ett godt triks at Incredible S kan gjøre er å rotere de myke tastene nederst på skjermen når du bruker telefonen i liggende modus. Endringen i retning egentlig ikke påvirker brukbarheten av enheten eller funksjonene på hver tast. Det bare gjør det estetisk å se at knappene er orientert riktig. The Desire S kan ikke gjøre dette.
Endelig er det en mindre forskjell når det gjelder operativsystemer. The Desire S leveres med den nyeste versjonen av Android, som er Gingerbread (2. 3 ) mens Incredible S skip med den litt eldre Froyo (2. 2). The Incredible S er oppgraderbar til Gingerbread gang den offisielle utgivelsen kommer fra HTC. Til slutt er dette uviktige Men det er verdt å merke seg for utrolige S -brukere at de bør oppdatere sine telefoner til Gingerbread når det blir tilgjengelig
Oppsummering :
En. The Incredible S har en større skjerm enn Desire S
2 The Incredible S har en høyere oppløsning enn Desire S
tre. The Incredible S myke tastene kan endre retning mens Desire S 'kan ikke.
4. The Desire S leveres med Gingerbread mens de utrolige skip med Froyo.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------