Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Garmin Forerunner 405 og forerunner 405cx

Garmin er et velkjent selskap som produserer GPS- utstyrte gadgets som navigasjonssystemer for biler, båter og til og med fly. Garmin også produserer klokker som gjør mer enn bare fortelle tiden. Forerunner -serien (inkludert 405 og 405CX ) er ment mot de som tar fysisk form alvor. Både 405 og 405CX er i stand til å spore distanse samt anslå antall forbrente kalorier. den viktigste forskjellen mellom de to er i hvordan de sporer forbrente kalorier under en treningsøkt. Den 405 bruker en lagret profil av brukeren sammen med distanse, pace, og andre statistikker for å estimere antall forbrente kalorier. Til sammenligning legger 405CX hjertefrekvensen inn i miksen. Hjertefrekvensen blir sagt å gi en bedre estimering, men mange har klaget over at lesing er for lavt. Du kan fortsatt gå tilbake til den gamle måten databehandling kalorier forbrent på 405CX.
Selv om 405 er ikke i stand for å bruke hjertefrekvens i databehandling kalorier brent, har den en pulsklokke i noen versjoner minst. Selv om det ikke kan brukes til å beregne kaloriforbruk, er det fortsatt ganske nyttig som du ville vite om du er allerede på ønsket hjertefrekvens. Det kan også registreres slik at du kan sammenligne det med eldre og fremtidige sesjoner. Garmin endelig behandlet problemer som mennesker med små håndledd, vanligst jenter, har med 405. Noen mennesker opplever at de 405 håndleddsstroppen er for stor for dem forårsaker enheten å flytte rundt mens du kjører. Det 405CX leveres med ekstra armbånd i forskjellige størrelser som du kan bytte. Dette skal sikre at 405CX opprettholder riktig passform uansett størrelsen på håndleddet ditt.
Endelig kommer 405 i to fargevarianter, mens 405CX bare kommer i ett. Dette er ikke egentlig. problemer med ytelsen, men en av estetikk Hvis du er veldig bestemt om farger, deretter 405 gir deg et alternativ, om enn en relativt smal en
Summary :
1. den 405CX er utstyrt med en pulsklokke, mens bare noen versjoner av 405 do
2 405CX kan bruke hjertefrekvens i beregning kalorier brent mens 405 ikke kan.
tre. De 405CX skipene ekstra armbånd mens 405 ikke har det.
4. Den 405 kommer i en rekke farger, mens 405CX kommer bare i én farge.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------